Akraba evliligi değilim olsamda seni ilgilendirmezAkraba evliliğini araştır öyle gel sütün iç yat diyorsunda karıştırdın sen sütünü içip yatcaktın.
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Akraba evliligi değilim olsamda seni ilgilendirmezAkraba evliliğini araştır öyle gel sütün iç yat diyorsunda karıştırdın sen sütünü içip yatcaktın.
Evet akraba evliliğinin ne olduğunu iyi bilirim; ve sana şöyle diyim birine (her ne olursa olsun) iğneleyici bir laf sokmaya çalıştığında bunu akrayı,aileyi dahil edemezsin. Bu terbiyesizliktir. Hem sanane adam akraba evliliği veya değil; yeterli zekası varki foruma gelmiş üye olmuş konu açmış. Peki sana soruyom sen akraba evliliği değilsinde çokmu zekisin ???Akraba evliliğini araştır öyle gel sütün iç yat diyorsunda karıştırdın sen sütünü içip yatcaktın.
Çekmesin post kasıyon report etcemİzlemek zorunda değilimde salak salak konuyu açmışın orada dikkatimi çekiyor bende bir şey var girip sanıyorum sonra nedir bu 7-8 yaşında bir çocuk arabesk rap yapıyor.
AYnen Ben Seviyorum BÖyle Konuları İnsanı Güldürüyor Ve Yaşama Seviyesi ArtırıyorSen böle konustugun için sapıyor sevmessen sevme izlemek zorunda degilsin Seven var sevmeyen var
Gitde kurtulalimTamam akraba evliliği senlemi uğraşcam film izlicem ben.
Akraba evliliğini bilmiyorsun değil mi ...Tamam akraba evliliği senlemi uğraşcam film izlicem ben.
Ondan oldukça zor bi şey istedinAkraba evliliğini bilmiyorsun değil mi ...
Akraba evliliğinde sorunlu bir insan oluşacak diye bir şey yok, sadece hastalıklı olması benzer genleri taşıdıkları için daha yüksek. Şimdi bilime yatkın bir şekilde laf atmayı deneyebilir müsün![]()
Saolmusic değilde müzik olsa daha hoş olur
müsic nedir?
konu başlığını düzeltme yeri var oradan düzelt benceSaolmüzik yazacaktım yazmadım yanlış yazdım