Hackintosh

Hackintosh doğru bir seçim mi?

• Evet kanka

Kullanılan: 1 20.0%
  • Yok, yapma

Kullanılan: 4 80.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Şimdi,
Geliştirme işlerimi yapmak için bir Mac almak istiyorum. Ancak öncesinde şöyle birkaç hafta deneme yaparak elimi alıştırmak isterim bu nedenle bi' hackintosh denemeye karar verdim, ancak technopattan birkaç rehber okudum biraz değişik yani şimdi bende bi' dahili harddisk var boşta ona yüklemeyi düşünüyorum. Bildiğiniz güzel bir kaynak var mı? Veyahutta bunu önerir misiniz?

AhmetAlperen

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
MAC Kullanıyorum ve Öneriyorum fakat birçok uygulama MAC için yok bunu düşünerek kurmanı tavsiye ederim.Bazı uygulamalar programlarla açılıyor (.exe)

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mac alma, en başta alırsan oyun oynayamazsın ve Mac fiyatına alabileceğin/toplayabileceğin bir sürü bilgisayar var.

AhmetAlperen

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mac alma, en başta alırsan oyun oynayamazsın ve Mac fiyatına alabileceğin/toplayabileceğin bir sürü bilgisayar var.
Zaten MAC almıyor.Hackintosh kuruyor.
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- :kaş: MAC :kaş:
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.​

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- :kaş: MAC :kaş:
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.​

Sakince geri basar*