hackshield belası yüzünden metin2 açılmıyor

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar dün canım birden metin2 oynamak istedi. Oyunu hemen yükledim ve açtım ama oyunu açtıktan 1 dk sonra HACKİNG DETECTED(check code= 10301) hatası alıyorum. bunu sürekli ve sürekli denedim hep aynı sorun var. oyunu açarken güvenlik duvarı antivirüs vb herşeyi kapatıp açtım yine aynı sorun. sonra sildim ve yine yükledim ama bu sefer açık hiçbir program yoktu. Yine aynı sorun çıktı. İnternete baktım xfire gibi programlar yapabiliyormuş ama bende öyle hiçbir program yok. windows 8.1 e güncelledikten sonra bu sorun çıkmaya başlamış. Benim bilgisayarım da win 8.1 bunun bir çözümü varmıdır?

Not: Lütfen artık metin2 oynanırmı gibi mesaj atarak kendinizi yormayın.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Windows 8'te oluyor bu olay sadece. Çözümü yok maalesef.

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bildigim kadarıyla bilgisayarında hile tarzı bir şey varsa ondan oluoumş :p önce avira ile bilgisayarı tara küçük misafirleri sil sonra bi dene
yada oyunu tamamen hileyle aç. Linki vereyim istersen.

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Windows 8'te oluyor bu olay sadece. Çözümü yok maalesef.
Arkadaşım eminsin dimi. Bunun bir çözümü olması gerek. Mesela hackshieldi devre dışı bırakmak gibi. Veya farklı bir şekilde patch mi atmalıyım?[DOUBLEPOST=1429438295,1429438102][/DOUBLEPOST]
bildigim kadarıyla bilgisayarında hile tarzı bir şey varsa ondan oluoumş :p önce avira ile bilgisayarı tara küçük misafirleri sil sonra bi dene
yada oyunu tamamen hileyle aç. Linki vereyim istersen.
Bilgisayarımda hile tarzıbir program yok. Sadece windows 8.1 orjinal olmadığı için kmspico diye bir programla windowsu etkinleştirdim. Yani bilgisayarım crakcli. Arkaplanda kms service, connection broker diye programlar çalışıyormuş görev yöneticisnden baktığımda. Onlar yüzünden olabilirmi?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Ne Güzel İşte Seni Hayatının Hatasını Yapmaktan Kurtarıyor Başlamadan Bırak :p

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Sırf bu yüzden hep TR tipi pvp oynadım. Bunun çözümünü bulamadım yokta galiba.

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne Güzel İşte Seni Hayatının Hatasını Yapmaktan Kurtarıyor Başlamadan Bırak :p
Canım metin2 oynamak istedi. Olamazmı :D eskiden oynardım ama sonradan sıkmaya başladı. Şimdi tekrar başlamak istiyorum. Zaten bana bağımlılık yaptığı yok. Çözümünü biliyorsan söylermisin?[DOUBLEPOST=1429438807,1429438656][/DOUBLEPOST]
Sırf bu yüzden hep TR tipi pvp oynadım. Bunun çözümünü bulamadım yokta galiba.
Yani normal metin2 oynayamazmıyım? Çözümü yoksa bana sadece pvp lik değil emek isteyen, kalabalık, çoluk çocuk kaynamayan bir pvp önerirmisin? Ve pvp yi indirmemiz mi lazım nasıl yükleniyor o ?

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Canım metin2 oynamak istedi. Olamazmı :D eskiden oynardım ama sonradan sıkmaya başladı. Şimdi tekrar başlamak istiyorum. Zaten bana bağımlılık yaptığı yok. Çözümünü biliyorsan söylermisin?[DOUBLEPOST=1429438807,1429438656][/DOUBLEPOST]
Yani normal metin2 oynayamazmıyım? Çözümü yoksa bana sadece pvp lik değil emek isteyen, kalabalık, çoluk çocuk kaynamayan bir pvp önerirmisin? Ve pvp yi indirmemiz mi lazım nasıl yükleniyor o ?
Bence hiç bulaşma direk Dragon Nest veya başka MMORPG'lere yönel uğraştırır.

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
o hatanın aynısını board.metin2 de yani metin2nin kendi formunda ara ve konu aç burda sana kimse yardı etmiycekk, edemiycek
en fazla bu söyledigimi yapabilirsin :p

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Canım metin2 oynamak istedi. Olamazmı :D eskiden oynardım ama sonradan sıkmaya başladı. Şimdi tekrar başlamak istiyorum. Zaten bana bağımlılık yaptığı yok. Çözümünü biliyorsan söylermisin?
Masaüstünde 360 total security görüyorum.
Öyle programlar başka programlar ile birlikte yüklenip virüs gibi yapışıyor bilgisayara. Zar zor kaldırmıştım o programı.
Bilmediğin şeyleri indirmemekten başlayabilirsin.
Ayrıca görev yöneticisinde şunlardan başka bir şey açık olmasın. (Gereksiz işlemleri kapat ve sonra Metin 2 yi aç.)

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Masaüstünde 360 total security görüyorum.
Öyle programlar başka programlar ile birlikte yüklenip virüs gibi yapışıyor bilgisayara. Zar zor kaldırmıştım o programı.
Bilmediğin şeyleri indirmemekten başlayabilirsin.
Ayrıca görev yöneticisinde şunlardan başka bir şey açık olmasın. (Gereksiz işlemleri kapat ve sonra Metin 2 yi aç.)

360 total securityi kapatsamda işe yaramıyor. içinde bitdefender motoru var. Onu da kapattım ama oda işe yaramadı. Tamamen silmek mi lazım? Ve benim windows 8.1 crackli. Yani kmspico denilen programla etkinleştirdim. Ve arkaplan da kms service, connection broker ve tap windows diye programlar çalışıyor ama onları sonlandırdığımda terkar açılıyorlar. acaba onlar yüzündenmi?[DOUBLEPOST=1429439631,1429439529][/DOUBLEPOST]
Bence hiç bulaşma direk Dragon Nest veya başka MMORPG'lere yönel uğraştırır.
Bildiğin güzel ve kalabalık( yalnız oynadığım zaman sıkılıyorum illa başka oynayanlar olacak) bir oyun varmı. Dragon nesti daha önce hiç duymamıştım.

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
360 total securityi kapatsamda işe yaramıyor. içinde bitdefender motoru var. Onu da kapattım ama oda işe yaramadı. Tamamen silmek mi lazım? Ve benim windows 8.1 crackli. Yani kmspico denilen programla etkinleştirdim. Ve arkaplan da kms service, connection broker ve tap windows diye programlar çalışıyor ama onları sonlandırdığımda terkar açılıyorlar. acaba onlar yüzündenmi?[DOUBLEPOST=1429439631,1429439529][/DOUBLEPOST]
Bildiğin güzel ve kalabalık( yalnız oynadığım zaman sıkılıyorum illa başka oynayanlar olacak) bir oyun varmı. Dragon nesti daha önce hiç duymamıştım.
Evet o programda etkiliyor olabilir.

Dragon nest ben başladım efektler felan bayaa güzel. Yetenek animasyonları da süper ama savaş alanlarında en fazla 4 kişi olabiliyor.

Cuaresma45

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet o programda etkiliyor olabilir.

Dragon nest ben başladım efektler felan bayaa güzel. Yetenek animasyonları da süper ama savaş alanlarında en fazla 4 kişi olabiliyor.
akşama bakarım ozaman. Savaş alanlarında en fazla 4 kişi olabiliyordan kastın 4 kişilik sınır mı var yoksa oyunu az kişi mi oynuyor?

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
akşama bakarım ozaman. Savaş alanlarında en fazla 4 kişi olabiliyordan kastın 4 kişilik sınır mı var yoksa oyunu az kişi mi oynuyor?
4 kişilik sınır var. Parti olarak veya tek kişi olarak savaşlara giriyorsun. Moblara karşı savaş tabii. Pvp savaşları 5vs5 e kadar olabiliyor.
Oyunun hikayesi felan da güzel biraz.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Ben Başlamıştım Bir Ara Tövbe Ettim Oyuna :D
Dungeonlardan İbaret Bir Puanmı ney Var Onunla Giriyorsun Zindanlara Puan Bitince Giremiyorsun Sürekli Aynı Şeyler Ve Click Move Bir Oyun Değil Fareyi Nereye Çevirirsen Oraya Gidiyor Bana Göre Değildi Kısacası