Hadescarft-MMORPG Rezaleti

kunduzistila

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şimdi size hayatınızdaki en berbat sunucu deneyimini nasıl yaşayacağınızı anlatacağım. İyi dinleyin! Hadescraft adlı bu sunucuya ilk girdiğinizde önünüzde 'Sınıf' altta bakımda yazılı bir tabela görüyorsunuz yanda hemen vip tabelası var ne de olsa sunucu açtım para kazanacağım şeklinde bekliyorlar ya... Neyse bunları geçtim az biraz yanınıza baktıktan sonra artık dünyaya git diye bir tabela görüyorsunuz. Yani sunucunun başında sunucuyu size anlatan sevdiren hiçbir şey yok. Sonra dünyaya gittiniz burada hiçbir şeyiniz yok ve ne yapacağınızı düşünürken üzülerekten ./kit yazıyor ve sunucudaki olanlara gülerekten başlangıç kitinizi alıyorsunuz. Sonra bu kitle beraber size 64 altın külçesi ve bir kitap veriyor. Bu kitabı okumaya başladığınızda gördüğünüz şey aralarına boşluk bile konmadan düzensizce yazılmış '1)...2)....3)...4)...5)...' şeklinde yazılmış sunucuda ne yapmanız gerektiğini anlatan satırlarca yazı olduğunu keşfediyorsunuz. Sonra kendi kendinize soruyorsunuz: ''ben hala bu sunucuda niye oynuyorum acaba ?'' fakat sonradan aklınıza en azından pveye bakmak geliyor. Fakat oraya gittiğinize kolay bir komutla yapılmış boş ve büyük araziyi görüyorsunuz. Bu arazide de üzerinize gelen bir mini boss benzeri yaratık size hızlıca 2 ataraktan kesiyor. Sonra en azından sunucuya yardımınız olsun diye chat bölmesinden yetkili kişilere ulaşmaya çalışıyorsunuz fakat kimse bakmıyor. Sonra tab sekmesini acaba kime ulaşabilirim gibisinden bir düşünceyle açıyorsunuz ve gördüğünüz manzara sizi büyülüyor. 7 tane yetkili oracıkta ilgisizce duruyor. Sonra son bir ümitle chatte belki birisi aktif olarak konuşuyordur ümidiyle bir GS ye onla sunucudaki gelişmesi gerekenler hakkında bir sohbet yapmanızı istediğinizi söyledikten sonra onun ''tabikide yorumlarınız bizim için önemlidir'' şeklindeki cevabı karşısında ümitleriniz daha sonrası başınıza gelecek kabustan önce artıyor. Sıkıntılarınızı anlatmaya başlıyorsunuz. Fakat bir zamandan sonra bu GS arkadaşımız anlattıklarıma dayanamayıp ''Sunucumuzu beğenmiyor olabilirsiniz biz sizi zorlamıyoruz'' tarzından bir cümle kuruyor ve içten sinirle gülüyorsunuz. Daha sonra kurucuya ulaşıp sadece ''sunucunuzun nesini övebilirsiniz diye soruyorsunuz'' o da size ''ben bir şeyini övmüyorum'' diye karşılık veriyor. Sonra konuşmanız az çok uzuyor en sonunda ona ''ne yazık ki sunucunuzda hiçbir şeyi beğenmedim'' diyorsunuz. Ardından o aksini idda edip bir oylama başlatıyor. Bu oylama 10' a 2 sunucunun iyi olduğu şeklinde bitiyor. Bu sırada ise kurucumuz size ''neyini sevmedin ?'' diye sorunca baştan, sunucunun en önemli kısımlarından birisi olan 'kadro' sundan bahsediyorsunuz. Ben bu kısımda bahsederken ne yazık ki ''boş(iş yapmıyorlar manasında) ve fazla yetkiliniz var'' yazdım ve süpriz sona denk geldim. Fakat bu tarz insanlarla konuşurken her türlü bu sona gelebilirsiniz büyük bir ihtimalle. Neyse bu süpriz sonda en sevdiğiniz olacaktır. Bu kısımda kurucu sizin boş lafınızı size hepsi sizden daha kaliteli insanlardır diye özelden sokup ardından sizi kendi sunucusunda 6 diğer yetkilinin önünde Minecraft Takma Adınız bu size boş dedi ama esas boş bu benim bütün yetkililerim ve sunucudaki herkes bundan daha kaliteli insanlardır dedi. Ardından oradan daha önce siz konuşma kısmında yardım istediğinizde size özel mesaj bile atmayan bir yetkili aniden ortaya çıkıp kendince laf sokup sizi 'Kaliteli Arap Sabunu Seni' diye banlıyor. Artık gönül rahatlığıyla nasıl böyle kötü bir deneyim yaşayacağınızı bildiğinize göre iyi günler dilerim. :alay: