Hadi ! 1.10.2 hakkında biraz sohbet edelim :)

Ohadabunede

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Biliyorsunuz ki 1 ay civarı içinde 1.10.2 versiyonu çıktı. Açıkçası arkadaşlarla multiplayer olarak oynadık.
Hazır haritalar falan gelmiş. Hazır harita derken kasteddiğim şey özel generation seedleri. Mesela yüksek dağlar isimli bir harita var seçince rastgele ve 256 bloğa kadar ulaşan dağlar yapıyor. Ve haritanın neredeyse her yeri bu dağlarla kaplı :D Arkadaşlarla dağda koyun bulduk. Hem dağlarda okyanusun ortasında. Yani koyunları attık aşağı çılgınca :D Öyle garip ve eğlenceli haritalar var. Yani rastgele fakat oluşturma detayları hazır :D
Yeni gelen moblar falanda güzel. Netherde özel taşlar v.b var.

Sizce ?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Biz hala 1.5.2 / 1.7.2 Falan daha ilerideki güncellemelere geriden geliyoruz biz yakında 1.8 geçip slime block falan yaparız :ci:

Ohadabunede

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hangi sürüm olursa olsun eski sürümlerin tadını vermiyor.
Eski sürümlerede laf yok :) Mesela 1.2.5 te 1 blok derinliğindeki suya atlarsan hasar yiyordun mesela :D
Ama yeni sürümlerde çok eğlenceli. Survivalda zaten pvp o kadar gerekli değil. Özel attack indicatorude var. Yani kılıç simgesi dolunca eşya tam hasar vermeye hazır oluyor :D Ama geçen gün o koyun olayını unutamam :D 256. bloktan köye koyun taşıyacağız diye 64. bloğa 192 blok ile koyun fırlatıyoruz :D
En iyi tarafından biri botların 2 kişilik olması. Yani yanına koyunu koyup köye taşıyabiliyorsun. Ama bence 1.10.2, 1.9-1.8-1.7 versiyonlarından eğlence bakımından iyi fakat zorluk bakımından daha zor :D 1.7'de çok kolay her şey 1.8'de de fakat 1.9 geldi zorlaştı 1.10 geldi iyice zorlaştı. Açıkçası çoğunlukla 3-5 kalp ile dolaşıyorsun :D İskeletler arkası dönük 360 noscope atıyor ama shield var sorun yok yani :D shield çok güzel olmuş. Oktanta savuna biliyoruz fakat arkadan hasar/ok yersen veya sağ-soldan öyle olabiliyor. Hem baltayla shielde çok vurunca shield bi 3-5 saniyeliğine pasif oluyor kullanamıyorsun hani :D hem sağ tık yapmıyorsun ya. Shield sol tarafta dimi .d bu sayede shield takılı değilen soldan hasar yesende shield koruyor :D
Yeni özellikler güzel ama mojangın microsofta gitmesi biraz üzdü ama sitesini çok güzel yapmışlar :)

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Eski sürümlerede laf yok :) Mesela 1.2.5 te 1 blok derinliğindeki suya atlarsan hasar yiyordun mesela :D
Ama yeni sürümlerde çok eğlenceli. Survivalda zaten pvp o kadar gerekli değil. Özel attack indicatorude var. Yani kılıç simgesi dolunca eşya tam hasar vermeye hazır oluyor :D Ama geçen gün o koyun olayını unutamam :D 256. bloktan köye koyun taşıyacağız diye 64. bloğa 192 blok ile koyun fırlatıyoruz :D
En iyi tarafından biri botların 2 kişilik olması. Yani yanına koyunu koyup köye taşıyabiliyorsun. Ama bence 1.10.2, 1.9-1.8-1.7 versiyonlarından eğlence bakımından iyi fakat zorluk bakımından daha zor :D 1.7'de çok kolay her şey 1.8'de de fakat 1.9 geldi zorlaştı 1.10 geldi iyice zorlaştı. Açıkçası çoğunlukla 3-5 kalp ile dolaşıyorsun :D İskeletler arkası dönük 360 noscope atıyor ama shield var sorun yok yani :D shield çok güzel olmuş. Oktanta savuna biliyoruz fakat arkadan hasar/ok yersen veya sağ-soldan öyle olabiliyor. Hem baltayla shielde çok vurunca shield bi 3-5 saniyeliğine pasif oluyor kullanamıyorsun hani :D hem sağ tık yapmıyorsun ya. Shield sol tarafta dimi .d bu sayede shield takılı değilen soldan hasar yesende shield koruyor :D
Yeni özellikler güzel ama mojangın microsofta gitmesi biraz üzdü ama sitesini çok güzel yapmışlar :)
Ben eski minecraft oyuncusuyum eski tadı almıyorum ondan bıraktım.

xdzaa21

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
1.9 gelmesiyle birlikte 1.8'deki birçok komut ve icat çöp oldu. Neredeyse yenilediler komutları.Alışmak bir hayli zor oluyor o yüzden hala 1.8'deyim.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
büyümüşsündür belki ondan olabilir
Herkes büyüdü büyümekle alakası yok.
Eskiden hacklar yoktu lapis yoktu.
Ormanda p4 lüler setsiz birini kesenler yoktu vıplar yoktu.
Adminlerin ilgisizliği yoktu.
Arkadaşlık vardı dostluk vardı.
TOP listesi koyup ve rekabetin olması yoktu.
Küçük yaşta sunucu açan kardeşlerimiz yoktu.
vb.

MinerTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.5 1.7 ve 1.8 varken, 1.10'a yer düşmez. 1.5.2'deki tadı hiçbir sürümde bulunmuyor. (1.6 hariç.)

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkes büyüdü büyümekle alakası yok.
Eskiden hacklar yoktu lapis yoktu.
Ormanda p4 lüler setsiz birini kesenler yoktu vıplar yoktu.
Adminlerin ilgisizliği yoktu.
Arkadaşlık vardı dostluk vardı.
TOP listesi koyup ve rekabetin olması yoktu.
Küçük yaşta sunucu açan kardeşlerimiz yoktu.
vb.
bende oyundan artık hoşlanmıyorum ben oyunu can sıkıcı bulmaya başladım artık eskiden hack vardı :) lapisde vardı?

TOİ.

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eskiden 1.7
Şimdi 1.8. Asla vazgeçmem...

BatuBskn0

PayidarNetwork.Batihost.Net
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
keşke 1.8 den başka sürüm cıkmasaydı en iyi sürümler 1.5 - 1.7 - 1.8 bu sürümlerin verdigi tadı hicbir sürüm vermiyor vercegede benzemiyor :(

Ka0s_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Şu otomatik zıplama ve iki el falan sinirimi bozdu oyunun benliği kalmadı bana göre yine en iyisi 1.7x1.8

İlkutayhands

Marangoz
En iyi cevaplar
0
1.5.1 server olsa oynarım o derece oyuna başladığımda 1.5 vardı en son bi servera girmiştim ne hile vardı ne vip her şey çok güzeldi keşke o sunuclar tekrar gelse