Hadi Kaynasalım Dal İceri Kendini Tanıt :D

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba hosgeldin, güzel bi foruma denk geldin cünkü burada her cesit insan bulabilirsin.
Mesela animeci( @Kovalski ), yazar çizer grafiker( @Mr_TeneKe (caktırmayın biri tutucaktır :p) ), dolandırıcı ( etiket koyamıyorum kısaca kedilerden uzak dur ), ne amaçla yaptığını hala cözemediğimiz baskasının kimliğine bürünenler ( @hk_7 ), developer ( @Schaffer79 ), web master ( @bgencacat @onuraygntrr @UmmetEmin ) doktorlar ( @BurnerTroll ) dahası ego kasanlar, biricik ufak kardeslerimiz, yasıtlarımız büyüklerimiz birçok kisinin bulunduğu bir ağ, ön yargılı değilsen ve birine kolay kolay güvenmediğin sürece burada basını belaya sokmazsın. Cok iyi ve biraz kisiliksiz insanlarla da tanıstım, birini sever sevmez ona herhangi bir sekilde, ne diyim tölerans gösterme kafan rahat olsun. ^^ İyi forumlar! :şapka:

Üçünü de tutturdun.

Hoş geldin. Ben Berkay, yaş 18, İstanbul. Dpelğedlqdqwd'in de dediği gibi grafiker çizer bir sürü şeyim. İyi anlaşırsın forumla umarım.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
16
Roninbt
5 yil mc
Adana
FBI

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olum niye eline geçen bilgisayar mühendisi olmaya çalışıyor,iki defa sınıfta kalmış açık liseye başlamışsın. Matematiğin ve sayısalının über olması gerekiyor. Bırak bence

Sent from my iPhone using Tapatalk

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Çok Çok Çok özür diliyerek bunu yapıyorum ama yapmak zorundaydım