Hadi PlayList Yapalim !!

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar uzun süredir müzik topluyorum gerek farklı forumlardan gerek plug.dj den ama daha çok istiyorum bu yüzden herkezin en çok sevdiği şarkıyı atmasini istiyorum ben başliyim ilk olarak

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Playlistimde Değer verdiğim 2 şarkı. Tavsiye ederim.
___
Edit:
Bu şarkıda efsanedir

Son düzenleme:

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
En sevdiğin im/iz:

Abi o liste ney :(
Kesin harddiski doldurmuşsundur :(
Bende bu kardeşimize o kadar müzik doldurma başın ağrır diyecektim :(
Daha teker teker dinleyip ayırması gereken 3800 şarkılık bir klasör daha var*
Harddiskin yarısından fazlasını müzikler oluşturuyor*

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok Isterim Benimde Olsun Öyle Playlistim :(
@B35T14 SHIFT AL MANI var :(
Oh my god. Gördüm o FNaF 3 şarkısını. "RUN RUN" :p. Vallaha benim PlayList değişken. Her hafta yeni bir şarkı çıkıyor (Biliyorsunuz neyle ilgili olduğunu...). Neyse siz konuşun eğer ben paylaşırsam "Genemi FNaF :(..." diye dışlarsınız beni :(... (Nope!)

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oh my god. Gördüm o FNaF 3 şarkısını. "RUN RUN" :p. Vallaha benim PlayList değişken. Her hafta yeni bir şarkı çıkıyor (Biliyorsunuz neyle ilgili olduğunu...). Neyse siz konuşun eğer ben paylaşırsam "Genemi FNaF :(..." diye dışlarsınız beni :(... (Nope!)
Hayır sen olmasan ben fnaf şarkıları koymazdım.
Senin sayende ben 3 4 tane FNaF şarkıları koydum playlistime ve her zamanda dinliyorum <3
Oyunun hikayesini tam olarak hala bilemesemde oyun güzel <3

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Neden dışlayalım ki? Şahsen, FNaF'a başlamamı sağlayan adamsın. Ama ben de bu sefer farklı bir şey paylaşacağım:

Merak etme; ben nasıl bu forumda "Gene mi Broly" diyen birisi ile karşılaşmadıysam, sen de karşılaşmazsın diye düşünüyorum.