L
LifeTaker
Ziyaretçi
Beni eleştirmen gerekmiyor muydu :b![]()
![]()
![]()
![]()
Bu konunun forum oyunları kısmında olması gerekmiyor muydu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Beni eleştirmen gerekmiyor muydu :b![]()
![]()
![]()
![]()
Bu konunun forum oyunları kısmında olması gerekmiyor muydu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Seni eleştirdim işte konuyu yanlış yere açan üyeBeni eleştirmen gerekmiyor muydu :b
LifeThrower = AtardamarLife yaşam demek taker take ci demek oda toplar demek yani yaşam toplar bir nevi toplar damar. Yani toplar damarlarımızı lifetekir toplar ve bizi öldürmek ister.
GazozcuLifeThrower = Atardamar![]()
KediciGazozcu![]()
Seninde avatarında papyon var.Kedici
Nickiyle profil resminin uyumsuz olduğunu düşündüğüm biri.Mr. Papyon demek, hmm...
Bir kere tanımıyorum, geç
Bildirimler kısmına bakıp önüne geçen tanıdığı ilk kişiyi seçiyor...*
Oha. Beklenmedik bir üye :I @MUHDE
+Her şeyden önce profillerimin hiçbirinin *Şu ana kadar* silinmemesinin nedeni oydu. Başında tilki gibi bekleyen cici raporcuları var onun, otomatikmen benden uzaklaşıyor-du- rapor edecek kişiler de onun sayesinde :I
+Hentaî için gidebileceğim insan DEĞİL. Sanılanın aksine öyle abartılacak kadar hentaîci de değil*Bütün forum şoka girer*
O bir casual hêntai sever. *İyi /Kalitelikaynakları var tabi, o başka*
+Steam'den konuşmalara bakarak konuşuyorum, adam proxy denilen *benim anlamadığım ve anlamaya da üşendiğim* şey ile Japonya'ya dalıp Kancolle oynamak istiyor. CG/ Visual novel'leri var, hiçbirini bana vermemiş olsa da. Kültür point +1
+Unity'nin çektirdiği acıların tecrübesini taşıyor :I
+ Geriye tek söylenebilecek şey ise altta, 150 tanelik spam yapmayı planlıyordum ama büyük bir tane atayım, o yeter dedim.
![]()
Kısaca sen,'sın.
![]()
Hıyar en sevdiğim sebze.Sevdiğim bir arkadaş.Nickiyle profil resminin uyumsuz olduğunu düşündüğüm biri.
Profil fotoğrafı hoş olan,Hıyar en sevdiğim sebze.Sevdiğim bir arkadaş.