Hadi üsteki üyeyi eleştirelim

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Life yaşam demek taker take ci demek oda toplar demek yani yaşam toplar bir nevi toplar damar. Yani toplar damarlarımızı lifetekir toplar ve bizi öldürmek ister.

Edit: Zamanı kıyametli olan okumasın saçmaladım çünkü :(

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Mr. Papyon demek, hmm...
Bir kere tanımıyorum, geç :p
Bildirimler kısmına bakıp önüne geçen tanıdığı ilk kişiyi seçiyor...*
Oha. Beklenmedik bir üye :I @MUHDE
+Her şeyden önce profillerimin hiçbirinin *Şu ana kadar* silinmemesinin nedeni oydu. Başında tilki gibi bekleyen cici raporcuları var onun, otomatikmen benden uzaklaşıyor-du- rapor edecek kişiler de onun sayesinde :I
+Hentaî için gidebileceğim insan DEĞİL. Sanılanın aksine öyle abartılacak kadar hentaîci de değil :o *Bütün forum şoka girer*
O bir casual hêntai sever. *İyi /Kalitelikaynakları var tabi, o başka*
+Steam'den konuşmalara bakarak konuşuyorum, adam proxy denilen *benim anlamadığım ve anlamaya da üşendiğim* şey ile Japonya'ya dalıp Kancolle oynamak istiyor. CG/ Visual novel'leri var, hiçbirini bana vermemiş olsa da. Kültür point +1
+Unity'nin çektirdiği acıların tecrübesini taşıyor :I
+ Geriye tek söylenebilecek şey ise altta, 150 tanelik spam yapmayı planlıyordum ama büyük bir tane atayım, o yeter dedim.
:(:(:(
Kısaca sen, :('sın. :(

Mr.Papyon

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bildirimler kısmına bakıp önüne geleni seçiyor? Üzüldüm.
İyi bir arkadaş.Gece gece insanın moralini bozmasını iyi yapıyor.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mr. Papyon demek, hmm...
Bir kere tanımıyorum, geç :p
Bildirimler kısmına bakıp önüne geçen tanıdığı ilk kişiyi seçiyor...*
Oha. Beklenmedik bir üye :I @MUHDE
+Her şeyden önce profillerimin hiçbirinin *Şu ana kadar* silinmemesinin nedeni oydu. Başında tilki gibi bekleyen cici raporcuları var onun, otomatikmen benden uzaklaşıyor-du- rapor edecek kişiler de onun sayesinde :I
+Hentaî için gidebileceğim insan DEĞİL. Sanılanın aksine öyle abartılacak kadar hentaîci de değil :o *Bütün forum şoka girer*
O bir casual hêntai sever. *İyi /Kalitelikaynakları var tabi, o başka*
+Steam'den konuşmalara bakarak konuşuyorum, adam proxy denilen *benim anlamadığım ve anlamaya da üşendiğim* şey ile Japonya'ya dalıp Kancolle oynamak istiyor. CG/ Visual novel'leri var, hiçbirini bana vermemiş olsa da. Kültür point +1
+Unity'nin çektirdiği acıların tecrübesini taşıyor :I
+ Geriye tek söylenebilecek şey ise altta, 150 tanelik spam yapmayı planlıyordum ama büyük bir tane atayım, o yeter dedim.
:(:(:(
Kısaca sen, :('sın. :(
Nickiyle profil resminin uyumsuz olduğunu düşündüğüm biri.