Hakkımda Birkaç Şey ! (Tanımadan yargılamayın lütfen...)

SlashBoy18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba.Öncelikle forumda beni "abi" adı altında tanımış olabilirsiniz.Fakat gerçekte öyle biri değilim ve asla olmayacağım."Can sıkıntısı" denilen şeyi bilir misiniz ? İşte o bende çok aşırıya kaçıyor ve forumda bazı ufak ya da mmm... şey... sizin için belki de çok büyük abilikler yapıyorum.Özür dilerim.Adı üstünde "can sıkıntısı" kontrol edemiyorum.Biri "11 yaşındasın dimi" dedi özel mesajdan.Hayır değilim,gerçek yaşım 16.İnanmayanlar,ııı.. inanmamaya devam etsinler uğraşacak halim yok.Hepinizden teker teker özür diliyorum ve bir daha abilik yapmayacağımı normal iyi bir üye olacağımı belirtmek istiyorum.İyi forumlar :)[DOUBLEPOST=1410035792,1410035031][/DOUBLEPOST]Edit:Al işte artık konularıma bile bakmıyorlar -_-

Son düzenleme:

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ALO 183 Aile, ergen, yaşlı, abi demeden sosyal normal üye yapma hattı..

Sen kimsin?

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlamıyorsun kardeşim.Eski konularımı bir bilsen.Ben burada bir şeyi açığa kavuşturmaya çalışıyorum.
Hmm.. Anlıyorum şimdi..

İnsanlar seni ilk gördüğü zamanki gibi tanırlar.. Yani değişsen de seni öyle kabul etmeleri yine zaman alacaktır.. Uzun bir zaman.. Bu zaman içinde hiç hata yapmaman lazım.. Yani konu açıp, belirtsen bile seni "abi" (bu forumda bu kelime çok moda.. ben sevmiyorum..) olarak yine görecekler.. Senin konulara ttığın mesajları takip edicem.. Yazdım seni bi kenara bakalım nasıl yapacaksın.. Hem bende test etmiş olurum insanların seni kabullenip kabullenmemesini..

SlashBoy18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hmm.. Anlıyorum şimdi..

İnsanlar seni ilk gördüğü zamanki gibi tanırlar.. Yani değişsen de seni öyle kabul etmeleri yine zaman alacaktır.. Uzun bir zaman.. Bu zaman içinde hiç hata yapmaman lazım.. Yani konu açıp, belirtsen bile seni "abi" (bu forumda bu kelime çok moda.. ben sevmiyorum..) olarak yine görecekler.. Senin konulara ttığın mesajları takip edicem.. Yazdım seni bi kenara bakalım nasıl yapacaksın.. Hem bende test etmiş olurum insanların seni kabullenip kabullenmemesini..
Teşekkürler.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Açılın ben daktırım. Sorununu anlatabilirsin istersen, yardımcı olmaya çalışırım. -Tecrübe işi-

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Mirhaba sipirmin .s
Şimdi benim canım bir gün sıkıldı.O kadar sıkıldı ki *alca bir konu açtım.Sonra herkes beni abi olarak bildi -_-

Hmm, bunun için ilacım kalmamış. Zamana bırakıyorum. Günde 3 defa tok karınla su iç. Ve yaşına göre davran her daim. B)

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
ben senin nası biri olduğunu bilmiyorum daha :D
yinede uzlaştığın için teşekkür ederiz.

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Normal olman güzel :D . Aramıza hoşgeldin diyebiliriz o zaman tekrardan umarım foruma yararlı olursun.