erdemalsirts
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Hakkımda siber zorbalık, iftira yapıldığı için konu içeriği silinmiştir...
Son düzenleme:
Öyle düşünme.Hepsini okudum ömrümden 4 dakikamı çaldın !
Bunu söylemesemde olurdu ama bunu not etmek zorundaydım."Brony'im ve Furry'im."![]()
3 Yıldır sabrediyorum but hala olmadı. Bu arada youtube kanalıma bak.Bende senin gibi Yanlızdım sabrettim sevgilim oldu sabır etmen iyidir.
Birinci kanal yoksa ikinci?3 Yıldır sabrediyorum but hala olmadı. Bu arada youtube kanalıma bak.
Turkish Brony Gamer işte kanal kapak resmi... Nasıl yapılır serisinden çektiğim özel video var izleyebilirsin 1080p 60 FPS kayıt yaptım zaten işlemci kullanımı %10 falandı işlemciyi yoramıyor çünkü 4 Çekirdek ve 8 thread bir işlemci. ve 3.72 ghz. Intel core i7 4720HQ tabi GPU da AMD R9 M265X 2 GB GDDR5Birinci kanal yoksa ikinci?
Kanal resmi nasıl yapılır diye video yok.Turkish Brony Gamer işte kanal kapak resmi... Nasıl yapılır serisinden çektiğim özel video var izleyebilirsin 1080p 60 FPS kayıt yaptım zaten işlemci kullanımı %10 falandı işlemciyi yoramıyor çünkü 4 Çekirdek ve 8 thread bir işlemci. ve 3.72 ghz. Intel
core i7 4720HQ tabi GPU da AMD R9 M265X 2 GB GDDR5
Onu demiyorum minecraft olan videoKanal resmi nasıl yapılır diye video yok.
Pek değil.Hoşgeldin eski ortak.Fake hesabımdan hatırlamışsındır belki "Emre Şahin"
Hani sunucu açmıştın eskiden.Admindin.Erdem diye bi serverdi.Hani emre isimli küfürbaz kişi bendimPek değil.