HAKKIMDA YAPILAN ELEŞTİRİLERE CEVAP

DonsuzT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba sevgili forumdaşlarım,
Ben Yusuf bizim hakkımızda uzun zamandır hırsızlıklar yaptılar, plugin çaldılar, sunuculara saldırdılar, pc çökerttiler vb laflar çıktı. Öncelikle bunlar için diyeceğim tek laf bunlardan sorumlu olan kişiler ben değilim, bunlardan sorumlu olan kişiler asıl bu suçlamaları yapanlar. Evet belkide açmış olduğumuz sunucu @seco7241 adlı arkadaşımızın plugin paketiyle ve maplarıyla açılmış olabilir. Bunlardan emin olabilirsiniz ki açtığımız zamanlarda benimde haberim yoktu sonradan öğrenmiştim zaten beni tanıyan kişilerde bilir, ben kimsenin sunucusuyla fazla uğraşmam veya suçsuz yere saldırmam. Sakın yanlış anlamayın kimseyede saldırmıyorum öyle yok ddosmuş vb. Şimdi siz dersiniz ki peki ya sunucu şikayetleri bölümünde RedGamer adlı sunucunuzun hakkında o kadar ifşalar felan çıktı, fakat bunları yapan ben değilim sunucuda plugin vb ayarlayan arkadaşımız mehmetin yediği şeyler. Bu yüzden dolayı beni suçlamayın hiçbir zaman. Mehmet hakkında zaten @batihost.com ve @WeepingAngelTR birçok şey paylaştı forumda. Eğer ben böyle birşeyler yapmış olsaydım millete bende saldırmış olsaydım bende riponza crash atmış olsaydım zaten ıp adresim veya başka birşeyler çıkabilirdi, ama ben bir şey yapmadığım için herhangi bir şey çıkmadı. Tüm herşeyi yapan kişiler zaten ceza yedi yemeyede devam eder. Bunu yapan kişilerden Mehmet adlı arkadaşımız @password adlı kullanıcı hesabımı kullandığı için bu forumdaki hesabımda kirlenmiş bulunmaktadır. Kaç senedir bu forumdayım herhangi bir şekilde böyle birşeye maruz kalmamıştım. Beni tanıyan tanır, bilen bilir. O yüzden ben rahatım, ayrıca mahkeme olayları için benim hakkımda benim shardofcraft adlı sunucuya crash attığım hakkında ss felan varsa atabilirsiniz, herhangi bir kanıtda olabilir. Sorun değil, Yani anlayacağınız bu hesap normalde benim zaten, mehmetin yediği şeylerden dolayı suçlu duruma düştüm. Ama @batihost.com o kadar şey araştırdı ve benim olaylarla alekam olmadığı her türlü belli sorun yok. Lütfen beni suçlamayın rica ediyorum, suçlayacağınız kişiler zaten forumu terk etti ve aileleri tarafından uzaklaştırıldılar sanaldan. Hepinize İyi Forumlar.

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle artık benim sunucumu kullandığını kabul ettiğin için eyvallah diyerek başlıyorum fakat şöyle bir durum var. Çalıntı Sunucu konunu @password hesabı ile açıyorsun ve suçlu kişiye hesabını veriyorsun. Buradaki hata nedir bende? Ve üstelik kendi hesabından (kanıtlarıda mevcut) "Senden çalmadık falanca bir siteden aldık paketi" demiştin? Ve ben sana durumu anlattığım zaman "Ha evet bu mehmet ShardOfCraft'ı çalmış ben bu sunucudaki görevimi bırakayım" diye bir düşüncen olmadığı gibi arkadaşını savundun. Ve şimdi mehmetin ailesini bulduğumuz için ve mahkeme olayları karıştığı için 180 derece dönüyorsun. Madem suçsuzdun ben sana anlattığım zaman neden benimle dalga geçtiniz? Suçluya yardımdan seninde hukuki olarak suçun bulunmaktadır. Seni tanımam etmem güvenmem inanmam da. Suçsuz olduğunu kanıtlayacak hiçbir delil yok çünkü. Çalıntı sunucu olduğunu bildikten sonra yardıma devam ettin mi? "Evet"
Olay burada kapanmıştır.
Ve burada suç bende değil sende. Hesabını veren sensin. Şuanda neden geçmiş burada ben suçsuzum diye ağlıyorsun? Vermeseydin hesabını.
Yaptıklarınızın bedelini ödeyeceksiniz! diyip konuşmamı noktalıyorum.

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle artık benim sunucumu kullandığını kabul ettiğin için eyvallah diyerek başlıyorum fakat şöyle bir durum var. Çalıntı Sunucu konunu @password hesabı ile açıyorsun ve suçlu kişiye hesabını veriyorsun. Buradaki hata nedir bende? Ve üstelik kendi hesabından (kanıtlarıda mevcut) "Senden çalmadık falanca bir siteden aldık paketi" demiştin? Ve ben sana durumu anlattığım zaman "Ha evet bu mehmet ShardOfCraft'ı çalmış ben bu sunucudaki görevimi bırakayım" diye bir düşüncen olmadığı gibi arkadaşını savundun. Ve şimdi mehmetin ailesini bulduğumuz için ve mahkeme olayları karıştığı için 180 derece dönüyorsun. Madem suçsuzdun ben sana anlattığım zaman neden benimle dalga geçtiniz? Suçluya yardımdan seninde hukuki olarak suçun bulunmaktadır. Seni tanımam etmem güvenmem inanmam da. Suçsuz olduğunu kanıtlayacak hiçbir delil yok çünkü. Çalıntı sunucu olduğunu bildikten sonra yardıma devam ettin mi? "Evet"
Olay burada kapanmıştır.
Ve burada suç bende değil sende. Hesabını veren sensin. Şuanda neden geçmiş burada ben suçsuzum diye ağlıyorsun? Vermeseydin hesabını.
Yaptıklarınızın bedelini ödeyeceksiniz! diyip konuşmamı noktalıyorum.
Dava etmekten çekinme. Aynısı bizim de başımıza geldi ben etmedim. Ama sen et davanı görsünler ne hale geldiklerini. Emek hırsızlığı küçük bir hırsızlık değildir. Umarım cezalarını bulurlar. Ver bunlara tazminat davasını krallar gibi yaşa. Gene de senin seçeceğin bir iş.