Hakkında konuları hk.

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkidişler nedir bu hakkında konuları akrep yavruları gibi türedi anlamadım bi de siz anlatsanız?

Son düzenleme:

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani sence kötü bir şey mi? He tabi "Hakkında" olması bir moda olabilir. Ben de "Bloons TD Battles" oynarken herkes 30 tane "Dart Monkey" koyup MOAB gönderince "Super Monkey" yapıyor. Ne dediğimi anlamamış olabilirsiniz ama boşverin. Dünya GTA'ya benzedi işte. Senin bindiğin araba etrafta daha fazla gözükmeye başlıyor...

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani sence kötü bir şey mi? He tabi "Hakkında" olması bir moda olabilir. Ben de "Bloons TD Battles" oynarken herkes 30 tane "Dart Monkey" koyup MOAB gönderince "Super Monkey" yapıyor. Ne dediğimi anlamamış olabilirsiniz ama boşverin. Dünya GTA'ya benzedi işte. Senin bindiğin araba etrafta daha fazla gözükmeye başlıyor...
.-. aga gta ya ne gittin ne btb si hk. bi konu açılabilir

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sniper monkey koysalar ya.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Aldın konuyu kutuplarda güneşlenmeye götürdün naptın oğlum sen?

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aldın konuyu kutuplarda güneşlenmeye götürdün naptın oğlum sen?
O mesajda hissettirmek istediğim duyguyu en mantıklı şekilde hissettirmek için 10 kere silip yeniden yazdım. Kutuplara gideceğini düşünmedim :( Ama bu "Hakkında" konuları eğer bir sıkıntı oluşturuyorsa kendilerine söyle:
"Lütfen artık 'Hakkında' konuları açmayın. Aksi takdirde Siber Suçlar'a şikayet edileceksiniz. Çünkü beni taciz ediyorsunuz."
gibi bir mesaj güzel olabilir :D

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O mesajda hissettirmek istediğim duyguyu en mantıklı şekilde hissettirmek için 10 kere silip yeniden yazdım. Kutuplara gideceğini düşünmedim :( Ama bu "Hakkında" konuları eğer bir sıkıntı oluşturuyorsa kendilerine söyle:
"Lütfen artık 'Hakkında' konuları açmayın. Aksi takdirde Siber Suçlar'a şikayet edileceksiniz. Çünkü beni taciz ediyorsunuz."
19 dk nın hakkını vererek yazmış .-.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Hayır :/
Neden bu kadar hk. Konuları var? İle hk. konuları beni rahatsız ediyor arasında dağlar kadar fark var.