Hakkınızı Helal Edin

DragonCrawLs

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba sayın forum arkadaşlarım ve tanımadığım her kim isen. Bu gün akşam yemek yerken babamla iddialaştım ve kırmızı süs biberini yedim. Tek lokmada. Bunu yememle sofra da ki herşeyi ağzıma atmam bir olmakla beraber ağzıma 5-6 buz koydum. şu an ölecek gibiyim. Neyse hakkınızı helal edin. Görüşürüz cennette veya cehennemde.
NOT : Troll değildir. Troll olduğunu saçmalayacak arkadaşlar gitsin konudan.
Edit : Beyler itfaiye'yi yangın var diye çağırsam ağzıma tanktan su püskürtmelerini istesem beni döverler mi acaba ?

Moderatör tarafından düzenlendi:

Huzi01

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Furdie Güzel Lafmış Yazdım Bi Kenara

Bide : Gecmiş Olsun :D

FreshLemon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Coh qomiq güldüm yemeseydin banane sen nasıl türksün olum gönderiyim sana dünyanın en acı biberini 2 dilim yoğurtlu ehmeh ye ve üstüne kola iç bak nasıl geçiyor buzun hiçbir etkisi yok ki :D

Bir nota bakıyorum bir de edite bakıyorum sonra diyorum ki şimdi ben bunu ciddiye mi alayım.
bence ciddiye almayah :I Ben o biberi yiyip geberecem diyen adama ADAM demem :D

dövmeye gerek var mı hıyar ? zaten o suyu ağızlarına tutarken sen geberecen :D
Beyler itfaiye'yi yangın var diye çağırsam ağzıma tanktan su püskürtmelerini istesem beni döverler mi acaba ?

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İtfaiye gelirse o suyun acısından biberin acısını hissetmezsin :/ Yalnız iyi riske girmişin hll olsun :D. Ben de babamla girdiydim dışarıda yemek yerken gözümden yaş geldi :/