Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hala 1.7 1.8 de mi kaldın? Şu istatistiklere bak ve tekrar düşün!
Dünyanın yarısında en az GTX 1050Ti olunca 1.11 olması doğaldır benim fikrim. 500$ dolarlık bir ürünü vergilerle 4,500 TL'ye alabiliyoruz.
Ve bence 1.11 filan hikaye. 1.7 kastırmıyor, ve eğlenceli.
Tüm dünyanın yarısı 1.11.2 ye geçmişken, yeniliğe ayak uydururken bizim ülkemizin kitlesi neden bunu yapamıyor.
Altüstü huzuni açamıcaksın ya, hileyi kapa, hile oynama,
herkes istediğini oynayabilir.Dünyadan bize ne?1.9'dan sonra birçok gereksiz özellikler var.Ben minecraft'ı 1.7.10 halini seviyorum.Kişiye göre değişir.Oyuncu senden ne istiyorsa onu vereceksin gidip 1.9 sunucu açmayacaksın.
bir süre minecrafta ara verdim ve bir anda çok sürüm gelmiş güncellemeleri felan takip edemedim eski kafada kaldım bu konuda evet kabul ancak :
laptobum da 1.8 de 12 fps alabiliyorken sizce 1.11 diye sürüm varmış acaba onda nasıl bir katliam olur
2.5 ghz li felan yani bu arada üstte arkadaş demişte ekran kartına gerek yok ghz yeter diye bir şey okudum çok ilginç yani böyle bir tartışma yapılması da ne demişler zevkler ve renkler tartışılmaz bu 1.7 - 1.8 daha klasik ve alışılmış oldugundan bizim de hoşumuza rahatımıza bu gidiyor diyebiliriz bence
Senin gibi cahiller böyle yorumlar yazarlar, Minecraft neredeyse ekran kartı bile gerektirmeyen bir oyundur.
3.0 GHz çift çekirdekli bir işlemciyle Minecraft'ı rahat rahat kasmadan oynayabilirsin.
Edit: Şu bu bahane "hile açıyorum pvp değişti diye bir işe yaramıyor" demiyorsunda ekran kartını bahane ediyorsun.
Böyle saçma sapan hareketlerde bulunursan 1.0'a alırız seni. Hile kullandığımı nerden çıkarttın?
Sana intel core 6200k versek bile ekran kartın GT 450 gibi bir şey olsa görürsün sen 60 fpsi. Cahil olduk birde.
Ne insanlar var heyt be.
1.8 oynuyorum Ve memnunum aslında bir şey haricinde. Şu lanet olası madende çıkan renk sahibi bloklar. 1.11.2 de Server Bulursanız burda bekliyrum mesaj atarsınız.
Ben Bilgisayarı Düzgün Kullanmadığım İçin Maffetmişim . Ancak Yinede Böyle FPS Alıyorum . Biraz Düzgün
Baktıysan Bilgisayarına Sen Daha Yüksek Alıcaksın.
Hala Alamıyor İsen Güç Planını "Maksimum Performans" , Ekran Kartını "Maksimum Performans" Yapıp Win
Temanıda Benim Gibi "Maksimum Performans" Yapabilirsin .
Yani Bu Kadar Açıklamadan Sonra Kusura Bakma Ama Bunlar Bana Bahane Gibi Geliyo .
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.