Hala İstediğim Skriptlere Ulaşabildim Yapabilecek Cengaver Yokmu :D

ExtraNetWork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şunun Gibi Bi Bug Var Mesela Bi Adamın Adasında Kaktüs Var Sen O Adada Ekli Deilsen Kaktüsün Yanına Chest Koyunca Kaktüs Düşüyo Ama Yani Droplanıyo Ama Kaktüs Kırılmıyo Yani Bunu Engelleyecek bir şey Zaten Adada Ekli Olan Biri Bunu Yapamaz Bide bir şey Daha İsticem Hmm USkyblock Plugini İcin Mesele Ekli Olmadığın Adadaki İtemleri Alamama EnchTableyi Kullanamama Gibi Şeyleri Ayarlarsanız Süper Olur

Ya Bide bir şey Daha İsticem Ordaysan Basit Olması Lazım Benim Belirlediğim Komutlar Dışında Komutlar Girince (Oyuncular) Bi Mesaj Cıksın Mesajı Buraya Yaz Diye Kısım oluşturup Bana Atarsanız Sevinirim Yani Anlığacağınız Gibi Bi Örnek Yapayım Mesela Gülmeyin Ama :D
bypass Komutlar Mesela
Bypass1:/is
Bypass2:/tpa
Bypass3:/warp
Mesela Bypassda olmayan Komutları Girince:'Sadece Bu Komutlar Kullanılabilir(/tpa,/is,/warp) Gibi

Birde: Meslela
ASkyBlock Dünyasında Kurulan Tüm Nether Portalları Netherda Bi Bölgeye Gitsin Netherda Kurulan Portallar İse /spawna Işınlansın Olmazmı :D

Moderatör tarafından düzenlendi:

ExtraNetWork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Şunun Gibi Bi Bug Var Mesela Bi Adamın Adasında Kaktüs Var Sen O Adada Ekli Deilsen Kaktüsün Yanına Chest Koyunca Kaktüs Düşüyo Ama Yani Droplanıyo Ama Kaktüs Kırılmıyo Yani Bunu Engelleyecek bir şey Zaten Adada Ekli Olan Biri Bunu Yapamaz Bide bir şey Daha İsticem Hmm USkyblock Plugini İcin Mesele Ekli Olmadığın Adadaki İtemleri Alamama EnchTableyi Kullanamama Gibi Şeyleri Ayarlarsan Süper Olur

Ya Bide bir şey Daha İsticem Ordaysan Basit Olması Lazım Benim Belirlediğim Komutlar Dışında Komutlar Girince (Oyuncular) Bi Mesaj Cıksın Mesajı Buraya Yaz Diye Kısım oluşturup Bana Atarsan Sevinirim

MertOrMErocks86

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Şunun Gibi Bi Bug Var Mesela Bi Adamın Adasında Kaktüs Var Sen O Adada Ekli Deilsen Kaktüsün Yanına Chest Koyunca Kaktüs Düşüyo Ama Yani Droplanıyo Ama Kaktüs Kırılmıyo Yani Bunu Engelleyecek bir şey Zaten Adada Ekli Olan Biri Bunu Yapamaz Bide bir şey Daha İsticem Hmm USkyblock Plugini İcin Mesele Ekli Olmadığın Adadaki İtemleri Alamama EnchTableyi Kullanamama Gibi Şeyleri Ayarlarsan Süper Olur

Ya Bide bir şey Daha İsticem Ordaysan Basit Olması Lazım Benim Belirlediğim Komutlar Dışında Komutlar Girince (Oyuncular) Bi Mesaj Cıksın Mesajı Buraya Yaz Diye Kısım oluşturup Bana Atarsan Sevinirim
Güzel glitchmiş :I

MehmetKargin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bunla ilgili bir konu vardı araştırıyorum.

Kod:
on place of chest:
    loop blocks in radius 2 of block:
        if loop-block is cactus:
            cancel event
            message "&cKaktüsün Yanina Sandik Koymak Yasaktir!" to player

Son düzenleme:

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7

Oyuncunun kimin adasında olduğunu tespit edemezsiniz. Ancak zor ve karışık başka yollar kullanarak tespit edebilirsiniz. (İmkansız diye bir şey yoktur)

ExtraNetWork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyuncunun kimin adasında olduğunu tespit edemezsiniz. Ancak zor ve karışık başka yollar kullanarak tespit edebilirsiniz. (İmkansız diye bir şey yoktur)
Ya Kardeşim Benim Serverimden Görüntüler Deil Ama Benim İstediğim Şey Sizlerden Kaktüs Bloğunun Yanına Chest ve Kapı Koyulmasın Onu Engelleyebilirseniz.
İyi Olur Bide Güncelledim Yeni İsteklerim Var Bakarsanız..

Güncellll

Yardım Edicek Yokmu ?

Koskoca Forumda Yardım Edicek Yokmuu

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Ya Kardeşim Benim Serverimden Görüntüler Deil Ama Benim İstediğim Şey Sizlerden Kaktüs Bloğunun Yanına Chest ve Kapı Koyulmasın Onu Engelleyebilirseniz.
İyi Olur Bide Güncelledim Yeni İsteklerim Var Bakarsanız..

Güncellll

Yardım Edicek Yokmu ?

Koskoca Forumda Yardım Edicek Yokmuu
Şöyle bir şey olabilir belki. Denemedim yalnız, çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.
Kod:
on rightclick with chest:
    cancel event
    loop dropped items in radius 5 around player:
        if loop-item is cactus:
            delete loop-item