- En iyi cevaplar
- 0
la 3 saat kala sordun zaten 25 gb ı 3 saatte nasıl indireceksinLan olum soruyorum sana cevap verseydin zamanında şimdiye oyunu oynuyor olurdum :'(
la 3 saat kala sordun zaten 25 gb ı 3 saatte nasıl indireceksinLan olum soruyorum sana cevap verseydin zamanında şimdiye oyunu oynuyor olurdum :'(
Sen ceüap verseydin ben bi yolunu bulurdum :'(la 3 saat kala sordun zaten 25 gb ı 3 saatte nasıl indireceksin
1 saatin var indirebiliyorsan indirSen ceüap verseydin ben bi yolunu bulurdum :'(
PC meşgul :'(1 saatin var indirebiliyorsan indir
La zaten yarına indiremezdin . çünkü yarın teklif bitiyorPC meşgul :'(
İşte ben de diyorum ki eğer bunu zamanında söyleseydin PCyi kapar indirirdim :'(La zaten yarına indiremezdin . çünkü yarın teklif bitiyor
Ben bulsam zaten total war artık beleş değil . Sincapta kaç gündür açmıyor zaten .
En son indirme listemde idi iner mi sence..Ben bulsam zaten total war artık beleş değil . Sincapta kaç gündür açmıyor zaten .
Denemek lazımEn son indirme listemde idi iner mi sence..
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Bilgisayarı keşke açıp gideydim Tw ile baglanirdimDenemek lazım
Bi indirmeyi dene
Pacmanı indirmek için hala 10 saatin var .-.Bilgisayarı keşke açıp gideydim Tw ile baglanirdim
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Onu arkadaşımın Bilg. Da indiririm ama o da indirme sırasında idi.Pacmanı indirmek için hala 10 saatin var .-.