Half Lİfe 2

fakedog

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben fakedog bugun sızlere half life 2 paylaşıyorum tamamen kendı yukledıgım orjinal half life 2 nın ıcındekı dosyaları attım bır bakım orjinal diyebiliriz oyundan cektim bir kare grafikleri harika muthiş bir oyun diyebilirim yuklenmesı uzun surebılır oyunun 3 ay da felan bıtırdım oldukça uzun half life 2 genellikle zombilerin ve askerlerın oldu bir oyundur bız konuşamıyoruz oyunda çunku oyun yapımcısı kendımızı onun yerıne koymamız için kendınız konuşcaksınız arkadaşım demış :) combine askerler,zombieler,fast zombieler ve toxic zombieler
toxiclere dıkkat edın bı vurdummu can 1 oluyo bida vurdummu öluyosunuz ama kaçarsanız suitiniz panzehır uretır canınız yine kaç canınız varsa okadar dolar. silah olarak roket,crossbow,smg,levye,bomba,gravity gun,magnum okadardı galiba daha hatırlamıyorum oyunda 3 tane araca biniyorsunuz tren,hovercraft,car tren oyundakı ılk bındımız araç oyuna başlarken ona bınıyosunuz ama surmuyosunuz hovercraft suda ve karada gider biyere gelınce silah eklenır car silahlı turbolu frenli araba silahı ışın atıyo pek fazla zarar vermıyor

-BİR YORUMU ESİRGEMEYİN VE BEĞENIN YÜKSEKE TUTUN herkes GÜRSUN :)

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.