Hamachi Olmadan Minecraft Server Kurma Için Destek..

ForeverLove

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar..​
Arkadaşlar ben minecraft'ı kendi evimde oynayamıyorum fakat işyerinde oynayabiliyorum :D
Ama ben online da oynamak istiyorum ama burada kullandığım bilgisayar sınırlı yani yönetici olarak kullanamıyorum o yüzden programsız bir şekilde ( Tabi para ödemeden :D ) nasıl server kurabilirim veya herhangi bir servera bağlanabilirim bana detaylı bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..​

PoiNeeT

"İstikbal Göklerdedir..."
En iyi cevaplar
2
Hamahci olmadan port açarak server kurabilirsin ayrıca yönetici olarak kullanamıyorum derken ?

ForeverLove

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ya bilgisayar bi ağa bağlı. Ben bilgisayarı açıyorum fakat bi oturum üzerinden açıyorum direk administrator olarak kullanamıyorum bilgisayarı yani. Mesela hamachi kurmayı deniyorum yönetici olarak oturum açın diye hata veriyor :D

PoiNeeT

En iyi cevaplar
2
Onlarında çözümü var :D adminisratörün şifreyi kır :D

PoiNeeT

En iyi cevaplar
2
İnternette çok sayıda bilgi var araştırabilirsin :D

ForeverLove

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İşte sorun orda araştıramıyorum :D Belediyede çalışıyorum ben bir site engeli var ki sorma gitsin :D

ForeverLove

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yok olmuyo serverdan engel var dns değiştirmekle olsaydı ohoo :D Dns değiştirmek için internet protokolü ayarlarına girmem lazım ama oda engelli :D

ForeverLove

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İşte diyorum çok fazla kısıtlama var ondan sizlerden yardım istiyorum zaten :D O nasıl oluyor acaba anlatabilir misin onu deneyeyim ? :D