labnet
Yeni Doğmuş
- En iyi cevaplar
- 0
Merhabalar,
Bu hatalar için konu açma gereği duydum. Çünkü 2 saat araştırıp herşeyi denemek zorunda kaldım. Hadi başlayalım,
İlk olarak anlatımımı Windows 7 için yapacağım.
Sarı ünlem hatasının tek sebebi logmein hamachi imzanın windows tarafından güvensiz kabul edilmesi ve adaptör yüklemesine izin verilmemesi,
En kesin çözüm olarak, mecut hamachi programınızı,
bütün sarı ünlemler kalktı ve hamachi adapterimiz ağ bağdaştırıcısında yerini aldı.
Son olarak, Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ Bağlantıları yerine gidelim, "gelişmiş" sekmesinden "gelişmiş ayarlar" a gidelim. üst kısımdan hamachiyi tek tık yapıp sağındaki yukarı işaretiyle en üste taşıyalım ve tamam a basalım hepsi bukadar
)) iyi eğlenceler....
Bu hatalar için konu açma gereği duydum. Çünkü 2 saat araştırıp herşeyi denemek zorunda kaldım. Hadi başlayalım,
İlk olarak anlatımımı Windows 7 için yapacağım.
Sarı ünlem hatasının tek sebebi logmein hamachi imzanın windows tarafından güvensiz kabul edilmesi ve adaptör yüklemesine izin verilmemesi,
En kesin çözüm olarak, mecut hamachi programınızı,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
den IQbit Uninstalleri indirerek kaldıralım. Kaldırma sonrası Pc nizi açarken f8 tusuna basalım siyah ekranda yön tuşlarıyla aşağı doğru gidelim ve imza doğrulamayı devre dışı bırak dedikten sonra pc yeniden başlayacak, sonra yeniden hamachiyi kuralım ve her şey tamam Son olarak, Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ Bağlantıları yerine gidelim, "gelişmiş" sekmesinden "gelişmiş ayarlar" a gidelim. üst kısımdan hamachiyi tek tık yapıp sağındaki yukarı işaretiyle en üste taşıyalım ve tamam a basalım hepsi bukadar