HAMACHİ SERVER A GİRMEK

lordedward

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar arkadaşımla multiplayer hamachi oynamak istiyoruz.Ben oyunu kurdum ama arkadaşım giremiyor nasıl girecek biliyormusunuz????

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hamachide öncelikle bir ağ kurarsın onu hamachi programında yukarda ağlar diye bir yer var ona bastığınızda mevcut ağa katil ve yeni ağ oluştur diye iki seçenek vardır yeni ağ oluştura girip ağı oluşturun sonra arkadaşınızda kurduğunuz ağa katılsın. Sonra sizin hamachide görünen adınıza sağ tıkladığında bir menü açılır ordan ipv4 adresini kopyala diye seçenek var ona tıklasın sonra oyuna girsin multiplayer bölümüne gelsin doğrudan bağlan oraya ctrl+v komutunu kullanarak kopyaladığını yapıştırsın sonra bağlan desin böylece girmiş olur. Yoruldum :D

xxataberk12

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hamachide öncelikle bir ağ kurarsın onu hamachi programında yukarda ağlar diye bir yer var ona bastığınızda mevcut ağa katil ve yeni ağ oluştur diye iki seçenek vardır yeni ağ oluştura girip ağı oluşturun sonra arkadaşınızda kurduğunuz ağa katılsın. Sonra sizin hamachide görünen adınıza sağ tıkladığında bir menü açılır ordan ipv4 adresini kopyala diye seçenek var ona tıklasın sonra oyuna girsin multiplayer bölümüne gelsin doğrudan bağlan oraya ctrl+v komutunu kullanarak kopyaladığını yapıştırsın sonra bağlan desin böylece girmiş olur. Yoruldum :D
ama bide güvenlik duvarını kapatması lazım :)

yigidom

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hamachide öncelikle bir ağ kurarsın onu hamachi programında yukarda ağlar diye bir yer var ona bastığınızda mevcut ağa katil ve yeni ağ oluştur diye iki seçenek vardır yeni ağ oluştura girip ağı oluşturun sonra arkadaşınızda kurduğunuz ağa katılsın. Sonra sizin hamachide görünen adınıza sağ tıkladığında bir menü açılır ordan ipv4 adresini kopyala diye seçenek var ona tıklasın sonra oyuna girsin multiplayer bölümüne gelsin doğrudan bağlan oraya ctrl+v komutunu kullanarak kopyaladığını yapıştırsın sonra bağlan desin böylece girmiş olur.Yoruldum
Sağol haci