Evet Arkadaşlar Şimdi Size Server Yapçam Diyip Yapamadığım (Çünkü Herhangi Bir Sorundan Dolayı Ben Dışında Hiçkimse Giremiyor(Her Şeyi Yaptım Eskisi Gibi!)Ama Olmadı) Neyse,
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evet Şimdi Hamachi Server Kurmayla İlgili Birkaç Bilgi ;
/xp -0l @p : 0 Yerine Başka Bir Sayı Yazabilirsiniz - Bu XP ile satın almadır ÖRN:/xp -10l @p = Yani En Yakın Oyuncudan 10 XP al
/give @p item no : bunu zaten bilirsiniz item no yerine verilcek itemin nosunu yazın - En Yakın Oyuncuya İtem Verme
Dahası İçin [email protected] adresine mail yollayın yada skypedan yazın skype : XeaSpro
Ve Serverin İpsini verin ve beni builder yapın! kesinlikle!
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Umarım Beğenirsiniz (Unutmayınki Hamachi! Plugin Yok, Bir DE Server Yapacaksanız Lütfen Benim Yaptığımı Söyleyin (İsmim : Bora Boyacıoğlu] ve Şu Adresi Verin :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Bu Benim MC Forum Sitem------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evet Şimdi Hamachi Server Kurmayla İlgili Birkaç Bilgi ;
/xp -0l @p : 0 Yerine Başka Bir Sayı Yazabilirsiniz - Bu XP ile satın almadır ÖRN:/xp -10l @p = Yani En Yakın Oyuncudan 10 XP al
/give @p item no : bunu zaten bilirsiniz item no yerine verilcek itemin nosunu yazın - En Yakın Oyuncuya İtem Verme
Dahası İçin [email protected] adresine mail yollayın yada skypedan yazın skype : XeaSpro
Ve Serverin İpsini verin ve beni builder yapın! kesinlikle!