Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ben hamachili server kurdum bu forumdada tanıttım bende açık gözüküyo 2 minecraft açıyorum ve açık. ancak hamachiye gelenler giremiyo yardım
anlatayım : ilk önce C:kullanıcınınadı bnmki bross
/appdata /.minecraft /bin/minecraft (birlikte aç winrar) / sonra htc yazan dosyayı aç ve online mode yi true yap olacaktır
bilgisayarin güvenlik duvarini kapa server.propertes aç not defteri olarak ve hamachi ip ni yaz birde onlinemod false yap ctrl+s yap kaydeder kapa orayi serveri yeniden aç basta yazdigim güvenlik duvarini kapamayi unutma
bukkit server normal basit sererdada oluyor hata. bir hata yazmıyor bende sorunsuz giriyor ancak hamachi ağımdakiler giremiyor. kapalı gözüküyormuş. olmadı kardes htc dosyası yok
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.