Hamachi Sorunu

Rjwaling

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ayrı yerden 2 kişi nasıl hamachili bağlanabilir? biriyle oynayacağım da bir adres geldi onu yazdım ama "cant reach server" dedi..

secretkaan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
serveri kuran kişiyle aynı hamachi ağına gireceksiniz hamachi ip sini yazıp gireceksiniz bu kadar ve serveri açan kişi windows güvenlik duvarını kapatması gerekiyo

Rjwaling

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
server kuracak olan benim aynı ağdayız şu an ve güvenlik duvarı da kapalı (ev ve ortak) aklıma takılan bi ip adresi kaldı onu da kendimce denedim olmadı ne yapıcam ?

secretkaan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bağlanıcak kişiler senin hamachi ip ni yazarak girecek ipv4 olanını ipv6 olanını değil

Rjwaling

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
saol yine de düzelttim ben, arkadas cıktı oyunu nasıl kaydetcem peki ? direk kapatsam normalyoldan bisi olur mu?

Rjwaling

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben kafaya taktım mı yaparım dostum :D gece gece 50 demir buldum tek başıma mücadeleler verdim onlar için , hadi iyi geceler saol :D

secretkaan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tamam söyle o zaman nasıl yaptın port felan mı açtın antivirüs felan mı kapadın naptın :D

Captain

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşın senin hamachindeki ismine sağ tıklasın ve "Copy ipv4 adress" e tıklasın. Sonra direct connect'e tıklayıp ctrl+v'ye tıklasın.