Hamachi Sorunu!

asdafdasx

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,

Arkadaşımla hamachi üzerinden server kuracaktık fakat arkadaşım kurunca ben , ben kurunca arkadaşım giremiyor. arkadaşımın hamachisinde sorun var. normalde ağ bağlantılarında hamachinin grünmesi lazım fakat onda görünmüyor. anlayan birisi varsa yardım edebilirmi çok araştırdık fakat bulamadık.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Hamachi nin ağ bağlantılarına da gelmesi lazım. Onun için hamachi nin bir ayarını kendiniz kurmanız gerekiyor.

asdafdasx

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Güvenlik duvarını kapattınız mı?

Evet kapalı.

Serverınızı kendi portunuzu yazmayın hamachi portunuzu yazın

Zaten öyle yapıyoruz ama sıkıntı o değil arkadaşımın ağ bağlantılarında hamachi görünmüyor.

Hamachi nin ağ bağlantılarına da gelmesi lazım. Onun için hamachi nin bir ayarını kendiniz kurmanız gerekiyor.

Nasıl yapacağız açıklayabilir misin ?

Az önce portlu server açmayı denedik sorunsuzca kurduk ama kapatıp açtığımızda artık açılmıyor. server exe yi açıyoruz hemen geri kapanıyor. nasıl çözeceğiz?

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Evet kapalı.

Zaten öyle yapıyoruz ama sıkıntı o değil arkadaşımın ağ bağlantılarında hamachi görünmüyor.

Nasıl yapacağız açıklayabilir misin ?

Az önce portlu server açmayı denedik sorunsuzca kurduk ama kapatıp açtığımızda artık açılmıyor. server exe yi açıyoruz hemen geri kapanıyor. nasıl çözeceğiz?
Hatırlamıyorum kusura bakma :(