Hamachi Sorunu !

Player.One.

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
PlayerOne dan herkese selamlar :) !

Arkadaşlar yardımcı olmanızı istediğim bir konu var :)
Şimdi bildiğiniz gibi Hamachi yle arkadaşlarımızla veya başka kişilerle buluşup Crative Mod veya Survival oynayabiliyoruz :happy: Bende Hamachi yi indirdim iyi güzel server buldum IP adresini yazdım şifreyi de yazdım katıldım servera :D Sonra bildiğim kadarıyla (yanlışsa doğrusunu söylerseniz çok memnun kalacağım :D ) servera sağ tıklayıp Ip4 adresini kopyala diyorsun sonra Minecraft a girip Çoklu Oyuncu tıklıyorsun ağ bul onun gibi bir şey var orda oraya kopyaladığım Ip4 adresini oraya yapıştırıyorum sonra bağlan diyorum sonra bekliyorum bi 20 saniye bağlanılamadı diyor hata veriyor başka adresler de denedim yine olmuyor yardımcı olmak isteyen bu konu hakkında bilgisi olan cevap yazabilirmi ? :)

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Server açık ise bağlanır değil ise bağlanmaz.
Sunucu ekle de ismini kafana göre yaz adres kısmına o ip adresini ekle eğer yeşil ise server açıktır kırmızı ise kapalıdır tekrar tekrar ipv4 koplayamak zorunda değilsin.

KingOfTheBrave

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler En güzeli portlu server hamachi hem internete bağlanmanı ara sıra engelliyor ben bu sorunu yaşadım hamachi serverler çok laglı oluyor tercihim portlu server