Ram vs. yazılmayacak mı ?craftbukkit.jar kısmını sende olan jar dosyasının adıyla değiştir. (Sonunda jar olacak ama.)Kod:java -jar craftbukkit.jar
Zorunlu değil. Valla ben yazmıyorum.Ram vs. yazılmayacak mı ?
Bat klasörü kendi kendine kapanıyor.Zorunlu değil. Valla ben yazmıyorum.
java -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar
PAUSE
Benim eskiden kalma serverimin .bat 'ında bunu buldum, belki çalıştırır.Kod:java -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar PAUSE
Çalışırsa "1024" sayısını değiştirerek server RAM'ını yükseltebilirsin.
Bir sunucu hala açık diyor. Görev yöneticisinde java varsa kapat sonra dene.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Böyle bir hata alıyorum.
Sonuç aynı herhangi bir şeye izin vermem gerekiyor mu ?Bir sunucu hala açık diyor. Görev yöneticisinde java varsa kapat sonra dene.
Valla başka bir sunucu çalışıyor diyor. Port değiştirmeyi dene. Çalışırsa sunucuya girerken sun.ucu.ip.siSonuç aynı herhangi bir şeye izin vermem gerekiyor mu ?
Valla başka bir sunucu çalışıyor diyor. Port değiştirmeyi dene. Çalışırsa sunucuya girerken sun.ucu.ip.siort olarak girmen gerekecek
İp adresinde bi kaydırma yapmışım , şuanda server aktif teşekkür ederim her şey için.Benim eskiden kalma serverimin .bat 'ında bunu buldum, belki çalıştırır.Kod:java -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar PAUSE
Çalışırsa "1024" sayısını değiştirerek server RAM'ını yükseltebilirsin.
Önemli değil, yardımım dokunduysa ne mutlu banaİp adresinde bi kaydırma yapmışım , şuanda server aktif teşekkür ederim her şey için.