Hamachide Lag Sorunu

imeyzing

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşımla hamachiden bağlanarak multi oynamak istiyoruz. ama lagdan dolayı oynayamıyoruz. serveri arkadaşım açıyor onda sorun olmuyor ama bende oynanmayacak kadar lag oluyor. bunu nasıl önleyebiliriz

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Evet bu hamachi sunucularda çok fazla olur.Arkadaşının internet hızı düşükmü?Düşükse lag olur.Bende açmıştım hamachi internetim iyiydi 12 opu birden kaldırıyordu

ozang98

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Imeyzing ile birlikte hamachiden birlikte onamak istiyoruz. Serveri ben kuruyorum. Arkadasim yaz ayinda baska sehire gitmisti ordaki pc den girince hic sorun yoktu. Fakat kendi evindeki pc den girmeye calisinca cok lagli oluyor ve atiliyor. Sorun bende olsa yaz ayindada giremezdi.baska nasil cozebiliriz. Tesekkurler. Internet hizim 20 mbps kotasiz superonline

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Belki imeyzingin bilgisayarı birden fazla program vb. olabilir bundanda olur.Bilgisayarı çokta dolu olabilir.Gereksiz dosyaları boşaltın bi olurmu

Lord_Of_The_Cemil

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşin hamachi serveri kurunca lag oluyor ise bu sorun arkadaşinin internetinden veya bilgisayarindan kaynaklaniyor.Onda lag olmuyor çünkü server kendi bilgisayarinda kurulu.Senin bilgisayarin daha iyi ise sen serveri kur

ozang98

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hamachi serverı ben kuruyorum, dediginizi anladım. Fakat hamachi serverıma giren imeyzing, bilgisayar degistirince lag sorunu ortadan kalkıyor. İmeyzingin masaüstü ram:1 gb tek çekirdek işlemci. Benim(yani hamachiyi kuran kisi) 6 gb ram 4 çekirdek 2.9ghz işlemci var. Onun degil zaten benim kurmam gerekiyor.

imeyzing

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşın verdiği bilgi yanlıştı. 2gb ram, çift çekirdek. pc nin özellikleri oynamamda sıkıntı yapmıyor. ama lag sorunu bizi bezdirdi artık

ozang98

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardesim anladimda sunu soyluyorum, hep ben serveri kuruyorum ve bilgisayar DEGISTIRMIYORUM. Servera giren kisi yani arkadasim bilgisayar degistirince sorun ortadan kalkiyor. Arkadasimda bu sorunu nasil cozebiliriz.benim merak ettigim konu bu. Dns ayarlarindanmi kaynaklaniyor, internet guvenlik duvarindan mi, o turlu cozumler istiyoruz...

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İnternet duvarı açık olsa servere kimse giremezdi.Dns2yle alakası yok.Arkadaşının neti yavaş olabilir bundan kaynaklanır.Fps'si düşük olabilir.Birde 2 gb ram sorun yapabilir.

darkleg34

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu sorunları bende yaşıyordum genellikle kurucunun host'undan kaynaklanıyor senın bilgisayarının yavaşlığıyla ilgisi sorunun küçük bir kısmını kaplamakta ama internet hızı bu sorunun başlıca nedenlerinden birisidir birde arkadaşın kurmayı denesin Serveri

Binkedtride

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
TR'deki ISP'ler düzgün bir ul hızı veya simetrik net falan vermeye başlasalar bu sorunlar düzelecek ama 2013 yılında nasıl bir hizmet aldığımız ortada.

darkleg34

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
TR'deki ISP'ler düzgün bir ul hızı veya simetrik net falan vermeye başlasalar bu sorunlar düzelecek ama 2013 yılında nasıl bir hizmet aldığımız ortada.

Bazen'de bu konuyla ilgili ****** super onlineyi övüyorlar belki daha hızlı iletebilir ama yinede hizmetle ilgili bir sorunu var en iyisi TT