Hamachiden Server Panelini Paylaşma

erdemefe07

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleyküm Arkadaşlar
Biz Arkadaşlarla Hamachi Server Kurduk Oynuyoruz Ama İstediğimiz Zaman Oyuna Giremiyoruz. Hamachi Üzerinden Serveri Nasıl Açıp Kapatabiliriz Veya Ben Yeni Plugin Eklemek İstiyorum Ama Server Dosyaları Arkadaşımda Ben Nasıl Atabilrim ? Şimdiden Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1420727973,1420708498][/DOUBLEPOST]Güncell..[DOUBLEPOST=1420798585][/DOUBLEPOST]Güncell..

erdemefe07

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya bukkit server zaten ama ben sadece kendi bilgisayarımdan arkadaşımın bilgisayarındaki serveri açıp kapatmak istiyorum yapabilir miyim ?

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Filezilla sunucusu kurup dosyaları halledebilirsiniz, rcon ile konsola bağlanabilirsiniz. Özelden ücretsiz olarak Teamviewer ile yardımcı olabilirim.
Ya bukkit server zaten ama ben sadece kendi bilgisayarımdan arkadaşımın bilgisayarındaki serveri açıp kapatmak istiyorum yapabilir miyim ?
McMyAdmin ile yapabilirsiniz, ancak arkadaşınızın bilgisayarı açık ve McMyAdmin programının da açık olması lazım.

erdemefe07

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Filezilla sunucusu kurup dosyaları halledebilirsiniz, rcon ile konsola bağlanabilirsiniz. Özelden ücretsiz olarak Teamviewer ile yardımcı olabilirim.

McMyAdmin ile yapabilirsiniz, ancak arkadaşınızın bilgisayarı açık ve McMyAdmin programının da açık olması lazım.

Hostinger.web.tr den .hol.es uzantılı domain alıp filezilladan server dosyalarını atsam olur mu ? ve rcon nedir ? nasıl yapabilirim ? ve ben arkadaşımın bilgisayarı kapalıyken oynamak istiyorum şimdiden teşekkürler

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Hostinger.web.tr den .hol.es uzantılı domain alıp filezilladan server dosyalarını atsam olur mu ? ve rcon nedir ? nasıl yapabilirim ? ve ben arkadaşımın bilgisayarı kapalıyken oynamak istiyorum şimdiden teşekkürler
Kapaliyken cloud servisi kullanarak oynayabilirsiniz.

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erdemefe07

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
cloud servisi ? bu konularda hiçbir şey bilmiyorum biraz daha açar mısınız ?

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
(Not: Tam olarak bilmiyorum hiç açmadım yanlış bilgi vermiş olabilirim.)
Bunun için vps veya makinen olması lazım. Makine dediğim bilgisayar. Ama sunucununda açık olması lazım. Sunucunun açık olması için bu makinenin açık olması lazım. Nitrado gibi servislerin makineleri 7/24 açık bırakılmaktadır. Bunu hamachi olarak istiyorsan sunucunun olduğu bilgisayarın sürekli açık olması gerek.

(Not: Panel program açık olmazsa çalışmaz.)
Panel istiyorsan McMyAdmin kurmanı öneririm. Kolay bir program ama ilk bakışta biraz zor gelebilir.

erdemefe07

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
(Not: Tam olarak bilmiyorum hiç açmadım yanlış bilgi vermiş olabilirim.)
Bunun için vps veya makinen olması lazım. Makine dediğim bilgisayar. Ama sunucununda açık olması lazım. Sunucunun açık olması için bu makinenin açık olması lazım. Nitrado gibi servislerin makineleri 7/24 açık bırakılmaktadır. Bunu hamachi olarak istiyorsan sunucunun olduğu bilgisayarın sürekli açık olması gerek.

(Not: Panel program açık olmazsa çalışmaz.)
Panel istiyorsan McMyAdmin kurmanı öneririm. Kolay bir program ama ilk bakışta biraz zor gelebilir.

vps siz olmuyo mu bunu sormak istiyorum vps yi bende biliyorum ama bedava vps veren site yok :( vps.me ye de telefonumu vermek istemiyorum.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
OneDrive me server dosyalarını mı yükleyeceğim ?
Hayır. Sunucu dosyaların kendi bilgisayarında kalacak ve sunucu açık olacak.[DOUBLEPOST=1420837927,1420837888][/DOUBLEPOST]
vps siz olmuyo mu bunu sormak istiyorum vps yi bende biliyorum ama bedava vps veren site yok :( vps.me ye de telefonumu vermek istemiyorum.
Vps istemiyorsan ve sunucunun sürekli açık olmasını istiyorsan bilgisayarında sürekli açık olacak.