Hamachili server hatası

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Formattan önce hamachili sunucuyu çok rahat kurup açabiliyordum .. Şimdi açılmıyor formattan önce yedeğini aldığım sunucuyu çalıştıramadım yeni sunucu kurmayı denedim oda çalışmadı .. Ayrıca javada da bir problem var galiba minecraftı kapattığım zaman fatal error veriyor ..
Sunucudaki hata şu ;
Sunucuyu başlatıyorum fakat ip yazdığım zaman kapalı gözüküyor ve görev yöneticisinde çalışıyor gözüküyor '' javaw.exe 400k java(TM) ''

Bu error minecraftı kapattığım zaman çıkıyor

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl farklı o halde spigot kullan
yok durum biraz değişik .. Spigot tercih etmiyorum
Ayrıca sorun şu anda bu değil sorun, formattan önce çalışıp şimdi çalışmaması ..
önce java 7yi kullanıyordum şimdi 8 kullanmak zorunda kaldım 7yi kuramıyorum geri 8den dolayıda böyle bir hata oluştu sanırım

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
yok durum biraz değişik .. Spigot tercih etmiyorum
Ayrıca sorun şu anda bu değil sorun, formattan önce çalışıp şimdi çalışmaması ..
önce java 7yi kullanıyordum şimdi 8 kullanmak zorunda kaldım 7yi kuramıyorum geri 8den dolayıda böyle bir hata oluştu sanırım
Evet hatanın sorunu o.Eski nesil 1.7.2'de vb. java 7 kullanman gerekir.Ayrıca kuramıyorum diyorsan kurabilirsin hem 8 hem 7 bilgisayarında olabiliyor.

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet hatanın sorunu o.Eski nesil 1.7.2'de vb. java 7 kullanman gerekir.Ayrıca kuramıyorum diyorsan kurabilirsin hem 8 hem 7 bilgisayarında olabiliyor.
java 8 64 bit var 7 64 bite nasıl dönebilirim ayrıca döndüğüm zaman 8in üstüne mi kuracağım yoksa 8i kaldırıp mı kuracağım

Sorun devam ediyor .. sunucu başka bilgisayarda çalışıyor kendi bilgisayarımda çalıştıramıyorum
Java 8 ve 7 64 bit yüklü

vicdum

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
Minecraft Launcer > Edit Profile > Executable 'a Tick Koy
C:\Program Files\Java\jre1.8.0_65\bin\javaw.exe bunun gibi dosyanın yolunu bulman gerek
Bilgisayarım > Sistemin Kurulu Olduğu Sürücü > Program Files yada Program Dosyaları > Java > Javanın Sürümü > bin > Javaw.exe
den bulacaksın
Bunu tick koyduğun yerin yanıyan yapıştıracaksın

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft Launcer > Edit Profile > Executable 'a Tick Koy
C:\Program Files\Java\jre1.8.0_65\bin\javaw.exe bunun gibi dosyanın yolunu bulman gerek
Bilgisayarım > Sistemin Kurulu Olduğu Sürücü > Program Files yada Program Dosyaları > Java > Javanın Sürümü > bin > Javaw.exe
den bulacaksın
Bunu tick koyduğun yerin yanıyan yapıştıracaksın
İyide bunun sunucu ile ne alakası var ve ben daha önce böyle bir şey yapmamıştım ,_,

vicdum

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
Ayrıca javada da bir problem var galiba minecraftı kapattığım zaman fatal error veriyor
demişsin onun için yazmıştım server için sunucuyu başlattığın dosyanın içindekileri atarmısın