- En iyi cevaplar
- 0
Hi all*
Üşsüzce forumda 5'ten fazla kişinin izlediğini düşünmediğim bir animeyi tanıtayım dedim
Bana göre karakter tiplemesi ve hikaye işleyişi olarak gayet hoş 
2 sezonu vardır kendisinin(Hamatora The Animation - Re:␣Hamatora) Ben 1. sezonu anlatacağım diyebilirim, 2. sezon'un daha 1. bölümünün yarısını anlatsam yeterince spoiler yersiniz zaten
Hikaye o kadar da değişik değil, işleyişini seviyorum ben:
Minimum denen özel yetenekler var, doğuştan geliyorlar, beyünle ilgililer*, baya bi' çeşidi var (en sevdiğimi atabilirim belki ama spoiler olabilir fotoğrafta ._.), kısaca çok nadir bir hikaye değil.Ana kötü karakter var tabii ki ve de Ana iyi karakter tab2
Ana kötü karakterin: amacı ki ismini unuttum* (Moral'miş
)
Bu minimum kullanıcılarının (minimum holder deniyor kendilerine*) beyinlerinden sıvımsı bir şey toplayıp bunu minimum holder olmayan kişilere enjekte ediyor, şehirde karışıklık çıkarıyor tabii ki asıl amacı bu değil* spoiler ile aşağıya anlatırım çünkü büraz spoiler içerecek
( uyumlu falan filan işleri var baya karışık* yapay minimum holder'ların
)
Karakterler:
Nice:
Kendisi dediğim gibi ana karakterimiz, bunların grubu var ki adı Hamatora Dedektiflik ajansı* (
Bilgi toplama işini bir arkadaş'tan yapıyor* (

Fotoğraf:
Bir de özel gücünü anlatan fotoğraf*
Murasaki:
Kendisi ana yan karakter'dir, iyi karakterlerdendir* Nice'nin eşidir* Facultas Akademisinden 2. olarak ayrılan "deha"'dır .-. Özel gücünü gözlüğünü çıkarınca aktif ediyor (ne alaka
) minimumu süper güç benim anladığım kadarıyla
Tipik yan karakter işte anlatacak bir şeyim yok, komiktir bazen, genelde ciddi takılır
Çok sevmem ama anlatamam da kötü de değil 
Fotoğraf:
Art:
Kendisi ana yan karakterlerden bir tanesidir yine, dedektiftir ama Nice gibi özel bir ajansın(o özel ajans da kafede işletiliyor
) değil, polislerin işindedir :3 Kısaca Nice gibi kafam rahat* Asi styla takılamaz
Beyaz saçlıdır* Polislerde partneri Gasquet'tir. Anlatabilecek başka bir şey yok, Moral'le konuşmuşluğu da vardır kendisinin.
Fotoğraf:
Moral:
Manyağın önde gidenidir, ana kötü karakterdir. Yapay minimumlar yapar, bunun için minimum holder'ları öldürerek beyinlerinden sıvı çukarır
Zekidir* Başlarda kullanmadığı için, pek de etkili olmadığı için minimumunu da spoiler içinde yazacağım, o kadar büyük bir spoiler değil, bakabilirsiniz yani. Dahidir bana göre
Güzel rol yapar 
Fotoğraf:
Wikia'dan aldım fotoğrafını, animede geçenle pek benzeşmemiş fotoğrafı ama neyse ^^
Hajime:
1. sezonda pek göremezsiniz kendisini, özel gücünü de yazmayacağım güzel bir spoiler almış olursunuz yazarsam. Hamburger'i çok sever* (nedeni 2. sezonda açıklanıyor). En sevdiğim kız karakterdir tüm anümeler içerisinde
(2. de Railgun* neyse saptırmayalım xd) Hamatora'nın içinde gibidir, bazen gider işlerine ama genelde takmaz. Anlatamam kendisini, özel gücünü, hikayesini spoiler olmadan, gidin izleyin 2. sezonu seversiniz kendisini
Bütün gün yemek yer işte kendisi, bütün gün şapka takar, çaktı mı oturtur ama özel gücüyle alakası yok 
Anlatılmaz yaşanır bir karakterdir bana göre.
Fotoğraf*:
Spoilerlı fotoğrafçık
Ratio:
Kendisi Hamatora ajansının 2. grubundandır* Minimum'u başkalarının fiziksel olarak sağlıklarını vs. görmektir(açıklayıcı bir fotoğraf atarım),Birthday'la eştir, eş olmasının nedenini de anlatırım Birthday'da spoiler içinde :3 Altından kolları var, kısaca koydu mu oturtuyor* Hele fiziksel rahatsızlığını bilince tam oturuyor
Anlatacak pek bir şeyi yok, doktordur kendisi.
Fotoğraf:
Minimumu:
Birthday:
Kendisi ego'lu sayılır, aslında Raito ego'lu ama neyse
Havalı takılmaya takılan "salak" tiplerdendir
Bilirsinir her animede vardır
Raito'yla eştir, minimumu elektriği kontrol etmektir, sanırım arttırıyor da. Neyse denecek bir şeyi yok pek.
Fotoğraf:
4-5 yan karakter daha tanıtabilirim ama 1. sezonunda pek çıkmıyorlar. Yarın eklerim kendilerini de artık ^^
Bu arada şunu da ekliyeyim ki animenin 1. sezonu değil 2. sezonu daha güzel, 1. de kötü sayılmaz
Bana göre 2014'ün en iyi animesi veya noragami en iyisidir .-.
ÜZLEYEJEKSÜNÜZ !
@MUHDE @Tratsel @lSincapl @TheProfessional @B35T14 @AlichosTR @KadirBerk (anime izliyor mu bilmiyorum ama .-.) ve son olarak inadına @Polkakorowakurwa
Daha çok karakterleri tanıttım
1. sezonunda hikayede pek bir şey yok diyebilirim, spoiler göndermeden hele anlatamam düzgün 
En sevdiğim minimum ._. : (2. sezonunda çıkar kendisi :3 ve O bölümde daha R.I.P sanırım
)
Kısaca kağıda kanını damlatıyorsun ve o kağıdı kontrol edebilirsin, tek bir kağıt değil bu arada.
Fotoğraf:
İlk sezonu Hamatora The Animation bu arada
3. sezon çıkar mı bi' bilgim yok.
Üşsüzce forumda 5'ten fazla kişinin izlediğini düşünmediğim bir animeyi tanıtayım dedim
2 sezonu vardır kendisinin(Hamatora The Animation - Re:␣Hamatora) Ben 1. sezonu anlatacağım diyebilirim, 2. sezon'un daha 1. bölümünün yarısını anlatsam yeterince spoiler yersiniz zaten
Hikaye o kadar da değişik değil, işleyişini seviyorum ben:
Minimum denen özel yetenekler var, doğuştan geliyorlar, beyünle ilgililer*, baya bi' çeşidi var (en sevdiğimi atabilirim belki ama spoiler olabilir fotoğrafta ._.), kısaca çok nadir bir hikaye değil.Ana kötü karakter var tabii ki ve de Ana iyi karakter tab2
Bu minimum kullanıcılarının (minimum holder deniyor kendilerine*) beyinlerinden sıvımsı bir şey toplayıp bunu minimum holder olmayan kişilere enjekte ediyor, şehirde karışıklık çıkarıyor tabii ki asıl amacı bu değil* spoiler ile aşağıya anlatırım çünkü büraz spoiler içerecek
Bu manyak (kendisi aşırı manyaktır*) arkadaş Nice (ana karakterimiz)'ı yalnızlığından kurtarmak istiyor.Neden yalnız diyecekseniz kısaca Minimumların eğitildiği akademiden 1. olarak çıkan arkadaş Nice ses'ten hızlı hareket edebilme gibi bir gücü var, en güçlü minimum holder olarak geçiyor kendisi diyebilirim (yaşayan*), bu yüzden de yalnız diyor kendisine Moral. Bu Moral'in de tabii ki god mode: on açması gerekiyor Nice'yi alt edebilmesi için, gizli, OP bir minimum'un sahibi bir beyinden sıvı alıp kendine enjekte ediyor vs. iyice anlatırsam spoiler'ı iyice arttırırım* Bu bile fazla*
Nice:
Kendisi dediğim gibi ana karakterimiz, bunların grubu var ki adı Hamatora Dedektiflik ajansı* (
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
) bu ve ana yan karakter tiplemesindeki Murasaki ile 2'li bir grup (toplam çalışan olarak 4 kişiler, işleri ayarlayan da Koneko (@Zurinqun) olur*). Bu arkadaşın gücü ses'ten hızlı gidebilme vs.* Kulaklığını takıyor ve god mode: on açıyor
Giriş yap veya üye ol.
tanıtmayacağım kendisini, fazla bir yan karakterlerden*) Anlatabilecek başka bir şey kalmadı sanırım Fotoğraf:
Bir de özel gücünü anlatan fotoğraf*
1. olarak çıkmıştır minimum akademisinden (Facultas Akademisi)
Hajime'ye (I <3 HAJİME !) aşuktur gizliden gizliye, 2. sezonda anlarsınız yeterince zaten <-<
Wikia'daki sayfası:
Özel güçleri(Çevirmedim Wikia'dan):
Asıl geçen gücü 2. yazdığım, 1.'si sözel olarak bile geçmiyor olabilir, hatırlamıyorum kendisini ._. Kısaca sesle alakalı* Ses hızında tekme-yumruk falan atıyor Sonic Minimum*
Hajime'ye (I <3 HAJİME !) aşuktur gizliden gizliye, 2. sezonda anlarsınız yeterince zaten <-<
Wikia'daki sayfası:
Giriş yap veya üye ol.
Özel güçleri(Çevirmedim Wikia'dan):
Asıl geçen gücü 2. yazdığım, 1.'si sözel olarak bile geçmiyor olabilir, hatırlamıyorum kendisini ._. Kısaca sesle alakalı* Ses hızında tekme-yumruk falan atıyor Sonic Minimum*
- Ego Minimum: Nice has this ability as he has Skill's heart. The * Minimum takes the form of a yellow-colored light dome, seemingly in contrast to Hajime's Nihilist Minimum, which takes the form of a dark-purple swirling mass of energy. The trigger for his Minimum is hope.
- Sonic Minimum (Cannon Ball Minimum in the manga): Nice is able to perceive sound, which allows him to travel in disturbed frequencies. As he puts on his headset, the sound of which he sees is more direct by the balances of the music playing as a spectrum. However, when Nice snaps his fingers, the snap creates a pitch frequency that travels in circular soundwaves in which Nice can see and travel through. Therefore, one can say Nice can move at the speed of sound by using sound as a medium to transport his body. Noted that when Nice can only travel as far as the sound of his snap can be heard; therefore, every time he gets to end of the soundwave he must snap again to utilize his ability. Also, it seems that Nice can also produce sonic punches and kicks that also travels at the speed of sound in which it makes him stronger. He is immune to the air friction and the strain it puts on his body through his attacks.(Bundan sonrasını sildim çünkü bi' güzel spoiler veriyordu
)
Kendisi ana yan karakter'dir, iyi karakterlerdendir* Nice'nin eşidir* Facultas Akademisinden 2. olarak ayrılan "deha"'dır .-. Özel gücünü gözlüğünü çıkarınca aktif ediyor (ne alaka
Fotoğraf:
Art:
Kendisi ana yan karakterlerden bir tanesidir yine, dedektiftir ama Nice gibi özel bir ajansın(o özel ajans da kafede işletiliyor
Kendisine bi' - iki bölüm sonra bu yan karakter diyeceksiniz, ama görürsünüz diyeyim ben size ^^
Moral:
Manyağın önde gidenidir, ana kötü karakterdir. Yapay minimumlar yapar, bunun için minimum holder'ları öldürerek beyinlerinden sıvı çukarır
Kılık değiştirir, sanırım sadece öldürdüğü kişilerin kılığına girebiliyordu ama emin de değilim.
Wikia'dan aldım fotoğrafını, animede geçenle pek benzeşmemiş fotoğrafı ama neyse ^^
Hajime:
1. sezonda pek göremezsiniz kendisini, özel gücünü de yazmayacağım güzel bir spoiler almış olursunuz yazarsam. Hamburger'i çok sever* (nedeni 2. sezonda açıklanıyor). En sevdiğim kız karakterdir tüm anümeler içerisinde
Anlatılmaz yaşanır bir karakterdir bana göre.
Fotoğraf*:
Spoilerlı fotoğrafçık
Ratio:
Kendisi Hamatora ajansının 2. grubundandır* Minimum'u başkalarının fiziksel olarak sağlıklarını vs. görmektir(açıklayıcı bir fotoğraf atarım),Birthday'la eştir, eş olmasının nedenini de anlatırım Birthday'da spoiler içinde :3 Altından kolları var, kısaca koydu mu oturtuyor* Hele fiziksel rahatsızlığını bilince tam oturuyor
Fotoğraf:
Minimumu:
Birthday:
Kendisi ego'lu sayılır, aslında Raito ego'lu ama neyse
Fotoğraf:
Raito çocukken ölülerin ölüceğini tahmin ediyordu, minimumu sağ olsun. Sen de ölümün kenarındasın demişti Birthday'a, ama ölmemişti. Birthday da buna bir söz veriyor, ben ölmeyecem gibi gibi
Birthday'in de ölümcül bir hastalığı var hayat boyu süren, onu düzeltmenin peşinde Raito'da.
Bu arada şunu da ekliyeyim ki animenin 1. sezonu değil 2. sezonu daha güzel, 1. de kötü sayılmaz
ÜZLEYEJEKSÜNÜZ !
@MUHDE @Tratsel @lSincapl @TheProfessional @B35T14 @AlichosTR @KadirBerk (anime izliyor mu bilmiyorum ama .-.) ve son olarak inadına @Polkakorowakurwa
Daha çok karakterleri tanıttım
En sevdiğim minimum ._. : (2. sezonunda çıkar kendisi :3 ve O bölümde daha R.I.P sanırım
Kısaca kağıda kanını damlatıyorsun ve o kağıdı kontrol edebilirsin, tek bir kağıt değil bu arada.
Fotoğraf:
İlk sezonu Hamatora The Animation bu arada