owen_1
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 0
Lapis yeri yapmaya teşvik etmekten Bebe lakabı veriyorum asSASDASDAsd:sırıtmakA
FİLAN ne demek biliyor musun ?
Lapis yeri yapmaya teşvik etmekten Bebe lakabı veriyorum asSASDASDAsd:sırıtmakA
Çoğu kişi hammaddeye WG atarken duvarları wg liyor kazılacak alanı bırakıyor.Bu böyle olmaz.Çünkü orada canavarlar spawn olur pvp açılır.
Bu hammadde wg lerinde ''//expand vert'' kullanılmaz.Çünkü bu komutu kullanınca yerden göke kadar wglenir.
Kazılmasını istediğimiz yerleri seçip :
/region define wgismi
yazmamız gerekir.Tabi kii öncelikle hammaddeyi wglemek gerekir.Hammadde yi ve kazılmasını istediğimiz yeri belirledik.''Hammaddenin wg ismi : hammadde / kazılmasını istediğimiz yerin wg ismi : lapis'' olsun.
hammadde de flagları yaptık.Lapis te yapmamız gerekmez.ama 1 tanesi hariç
/region flag lapis build allow
Bu komut lapis in kazılmasını sağlayacaktır..
expand vert çekilmez derken lapise filan diyorum.Ne kadar bebeler var forumda :sırıtmak:
Sen önce düzgünce oku da yorum yap.Ondan sonraki cümleyi okudun mu ? ''kazılmasını istediğin yeri seçip'' dedim.Senin gibi sırf kötülemek üzerine yorum yapmaya çalışan insanlar bunu anlayamaz.
Sen böyle yorum yapacağına benim imzamdaki konuyu okusan ? Hem daha detaylı hem ilk ben açtım.Benden sonra başladı WG WE konuları açılmaya.
Kötülemek mi ? işaretlediğim yere bi bak istersen Böyle yorum yapacagına imzamdaki konuyu okusan ? kendine çıkar sağlamaya çalışmaktan başka hiçbişey yapmıyosun ! amacım gereksiz konu açmayı önlemek sen ise burdan kendine prim çıkarmaya çalışıyosun bi tartışmaya girmek istedin bende girdim emin ol bi tartışmaya girdigimde de elimdeki her kozu kullanırım sen başlattın istersende bitirebilirsin özel mesaj at böylece forumdakilere de rezil olmassın![]()
Benden sonra WG WE konuları açılmaya başladı derken onu kastetmedim.elbetteki eskidende böyle konular vardı ama son 1-2 ay içerisinde hiç açılmadı.Ben açtım 3 gün sonra başka bir WG konusu açıldı.Tamam sunucu desteğe filan aç ama rehberler ve kılavuzlar bölümüne 3 tane WG konusu fazla değil mi ?