REKLAM Aternos hammaddeCraft.aternos.me ☞ YAKINDA BATİHOST'DA...

SkyOmurcek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkese Selam Ben ''TS0303'' HammaddeCraf'ın Kurucu Developeri İnanılmaz Emek İle Kurulan Sunucumuz Sonunda Aktif Oldu Sizide Aramızda Görmekten Şeref Duyarız Gelen İlk 10 Kişiye ''MVİP+'' Hediyemizdir Peki Kimdir Bu 'HammaddeCraft' Gelin Öğrenelim ↴

⇒ OpSkyBlock Sunucusudur.
⇒ Gelişmiş Menü Ve Skript Sistemleri Bulunmaktadır.
⇒ Lag Miktarı Olabildiğince Azaltılmıştır.
⇒ Yapımını ZenSar'ın Üstlendiği 10 Kişilik Bir Ekiptir.
⇒ 2020 Haziranda Kurulmuştur.
⇒ En Ucuz Fiyatlı Sistemlere Sahiptir.

Evet Bu Kadar Emek Verdik Bi Sunucumuza Gelirsin Artık Reis Senin Benim Yok Hepimizin Sunucusu Hepinizi Bekliyorum...

İP hammaddeCraft.aternos.me

kadir2015

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
7
Herkese Selam Ben ''TS0303'' HammaddeCraf'ın Kurucu Developeri İnanılmaz Emek İle Kurulan Sunucumuz Sonunda Aktif Oldu Sizide Aramızda Görmekten Şeref Duyarız Gelen İlk 10 Kişiye ''MVİP+'' Hediyemizdir Peki Kimdir Bu 'HammaddeCraft' Gelin Öğrenelim ↴

⇒ OpSkyBlock Sunucusudur.
⇒ Gelişmiş Menü Ve Skript Sistemleri Bulunmaktadır.
⇒ Lag Miktarı Olabildiğince Azaltılmıştır.
⇒ Yapımını ZenSar'ın Üstlendiği 10 Kişilik Bir Ekiptir.
⇒ 2020 Haziranda Kurulmuştur.
⇒ En Ucuz Fiyatlı Sistemlere Sahiptir.

Evet Bu Kadar Emek Verdik Bi Sunucumuza Gelirsin Artık Reis Senin Benim Yok Hepimizin Sunucusu Hepinizi Bekliyorum...

İP hammaddeCraft.aternos.me
sunucuda hiç emek yok skyblock warpında warp lapis var :D warpları ayarlı degil spawnı iyi değil hiçbişeyi güzel degil ve olmamış bu server 23 plugin ile yapılmış bir server :D beş kuruşa yaramaz.

SwearyNW

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sunucuda hiç emek yok skyblock warpında warp lapis var :D warpları ayarlı degil spawnı iyi değil hiçbişeyi güzel degil ve olmamış bu server 23 plugin ile yapılmış bir server :D beş kuruşa yaramaz.
Kadir2015'e katılıyorum sunucu çok mantıksız ve berbat . İyi diyebilcemiz bir şey yok plugin lerin hepsi alıntı ! Ve duyduğuma göre sunucuyu çalmışlar ?

kadir2015

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
7
Kadir2015'e katılıyorum sunucu çok mantıksız ve berbat . İyi diyebilcemiz bir şey yok plugin lerin hepsi alıntı ! Ve duyduğuma göre sunucuyu çalmışlar ?
sunucuyu çalmadılar gittim bunlara yetkili gibi oldum onlardan gibi gözükdüm op verdiler aman allah tutmayın harita bırakmadım ama zaten 3 tane warp tek var 12 yaşındaki çocuklar daha yeni doğmuşlar server kurmuşlar çöp bi paketle batihosta geçecez diyorlar allahım sen bu cahil toplumun sonunu hayır eyle amin.