Hammaddeyi otomatik yenileme

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Hammaddeyi otomatik yenileyen bir plugin varmı ? Regenblock var ama benim spigot için çalışmıyor.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
sorun o zaten doğru sürüm diye bir şey yok :D son sürüm 1.4.7 bense spigot 1.7.10

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
son sürüm 1.4.7 değiş işte biraz araştır direk kendi sitesinden indirme. şu an link elimde yok ama 1.7.10'dada muhakkak vardır

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
muhakkak yok. Dev builds denen linke baktım ordada yoktu adam geliştirmeyi bırakmış sanırım.Ayrıca alttaki yorumlarda lütfen spigot 1.7.10 a güncellyin yazıyordu

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Geliştirmeyi bırakmış diye bir şey yok 1.7.2 serverlede çok fazla var hatta kendi elimle bir serverde regenblock'u kullandım. Sadece oralarda paylaşmamış olabilir

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
1.7.2 server diyorsun.Ben 1.7.10 diyorum.
Düzenleme: Ben de 1.7.2 de kullandım 1.7.10 dada sorunsuz çalıştı ama iş yenilemeye gelince konsolda bir sürü hata veriyor.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bak diyorumki 1.7.2 varsa 1.7.10 içinde geliştirmiş olabilirler. Olmazsa 1.7.10'a daha çıkmamış olabilir sen 1.4.7'de kalmıştır diyosun. Olmadı serveri 1.7.2 felan yap en çok tutan sürüm o zaten

AnkaBilisimTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yaw Bıraksana Bunları Zaten Servere Yaptımya MyCmd Ile Yenileme Otomatik Skriptlede 360 Saniyede Veya 600 Saniyede Yeniliyor İyi İşte.