- En iyi cevaplar
- 0
alıcanızz limonlu hampurker alıcanızzhayır almıcaz.
Olum bak senin kafana silah dayar göbek deliğinden hampurker çıkana kadar sana yediririz sonrada hesabıda kitleriz bak !hayır almıcaz.
Olum bak senin kafana silah dayar göbek deliğinden hampurker çıkana kadar sana yediririz sonrada hesabıda kitleriz bak !
Tamam abi ya kızmayın :'(alıcanızz limonlu hampurker alıcanızz
oruçluyum lanet olsun ._.limonlu hampurkerimiz bu içinde @BlueLemon var
tabii ki hemen ordan 2 limonlu hanpurker2 tane alabilir miyim acaba
Geç arkada odaya biz hampurker derken hatundan söz ettik aslında burası hampurkerha... neyse hazırlan sen ben sana bir tane getrriyorumTamam abi ya kızmayın :'(
yanına 1 tane muzlu süt lütfentabii ki hemen ordan 2 limonlu hanpurker
Yardım edin bu aslında patronum değil bana işkence yapıyor beni limon sıkacağına oturtuyor ve o korkunç sancılı anlar başlıyor aslında limon suyu buradan çıkıyorlimonlu hampurkerimiz bu içinde @BlueLemon var
al bakalımyanına 1 tane muzlu süt lütfen
hayırrrrrrrrrr beni iflayamazsınnYardım edin bu aslında patronum değil bana işkence yapıyor beni limon sıkacağına oturtuyor ve o korkunç sancılı anlar başlıyor aslında limon suyu buradan çıkıyor
sen limonsun muz değil ayrıca iyi olmuş daha fazla limonumuz olacakAlmayın bunun ana malzemesi benim pupumdan çıkıyor
Bu arada limon sıkacağından hamile kaldım
aayyy salak şey konuşma bnle ben istifa ediyorum karnımdakileride aldıracam vurdurduğumun otakususen limonsun muz değil ayrıca iyi olmuş daha fazla limonumuz olacak