Hanedan Network Hub Sunucu Tanıtım [Emek SkyBlock, EggWars, SkyPVP] [1.9.x-1.12.x]

GlobalSLeaderAlev

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımı geliştirilmeli, bilgisayarı 1.9'da fena kasan bir kitle var... 1.8-1.12 yapabilirsiniz sunucunuzu. Gelişmeniz dileğiyle, başarılar!!! :kaş:

Vantoxic

"Only" those who are on the right track win.
En iyi cevaplar
3
Daha ücretsiz bir tasarımı bile editleyememişsiniz ve bizden sunucunuzdan ümitmi beklememizi istiyorsunuz? Şakamı bu? :hmm1:

Vantoxic

En iyi cevaplar
3
Şundanda bahsetmeden geçmeyeyim haritalarınız çok iyi ancak dediğim gibi konu tasarımnızı bile editleyememişsiniz.

MrHyzeeN

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Şundanda bahsetmeden geçmeyeyim haritalarınız çok iyi ancak dediğim gibi konu tasarımnızı bile editleyememişsiniz.
Evet editleyememiş olabilirim ama oyuncuların en kaliteli yerde oynaması için elimden geleni yapıyorum.Ki oyuncular konu tasarımında oynamıyor

Vantoxic

En iyi cevaplar
3
Evet editleyememiş olabilirim ama oyuncuların en kaliteli yerde oynaması için elimden geleni yapıyorum.Ki oyuncular konu tasarımında oynamıyor
Evet oyuncular konu tasarımında oynamıyor ancak konunuzu gören ve sunucu arayan bir oyuncu direk tasarım gözüne hoş gelmediğinden dolayı çıkarak konuyu terk edebilir.

MrHyzeeN

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evet oyuncular konu tasarımında oynamıyor ancak konunuzu gören ve sunucu arayan bir oyuncu direk tasarım gözüne hoş gelmediğinden dolayı çıkarak konuyu terk edebilir.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim kendimi geliştirme yolunda güzel bir yönlendirme oldu.Saolun

Vantoxic

En iyi cevaplar
3
Discordunu bana Özel Konuşma olarak iletebilirmisin?