MrHyzeeN
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Evet editleyememiş olabilirim ama oyuncuların en kaliteli yerde oynaması için elimden geleni yapıyorum.Ki oyuncular konu tasarımında oynamıyorŞundanda bahsetmeden geçmeyeyim haritalarınız çok iyi ancak dediğim gibi konu tasarımnızı bile editleyememişsiniz.
Kendimi geliştirdikten sonra daha iyisini yapacağımdan emin olabilirsinizŞundanda bahsetmeden geçmeyeyim haritalarınız çok iyi ancak dediğim gibi konu tasarımnızı bile editleyememişsiniz.
Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim.SaolunKonu tasarımı geliştirilmeli, bilgisayarı 1.9'da fena kasan bir kitle var... 1.8-1.12 yapabilirsiniz sunucunuzu. Gelişmeniz dileğiyle, başarılar!!!
Evet oyuncular konu tasarımında oynamıyor ancak konunuzu gören ve sunucu arayan bir oyuncu direk tasarım gözüne hoş gelmediğinden dolayı çıkarak konuyu terk edebilir.Evet editleyememiş olabilirim ama oyuncuların en kaliteli yerde oynaması için elimden geleni yapıyorum.Ki oyuncular konu tasarımında oynamıyor
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim kendimi geliştirme yolunda güzel bir yönlendirme oldu.SaolunEvet oyuncular konu tasarımında oynamıyor ancak konunuzu gören ve sunucu arayan bir oyuncu direk tasarım gözüne hoş gelmediğinden dolayı çıkarak konuyu terk edebilir.
Eğer tasarım alanında gelişmek istiyorsan 20 Dakikalık kısa bir ders verebilirimDeğerli yorumunuz için teşekkür ederim kendimi geliştirme yolunda güzel bir yönlendirme oldu.Saolun
Memnun olurum efendim.ZevkleEğer tasarım alanında gelişmek istiyorsan 20 Dakikalık kısa bir ders verebilirim