Hangi Anime En İyisi?!

Hangisi En Beğendiğin Anime?!

• Kullanılan toplam oy
    33

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Tokyo Ghoul ve Shingeki No Kyojin'de listeye eklense güzel olurmuş.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tokyo Ghoul ve Shingeki No Kyojin'de listeye eklense güzel olurmuş.
Ben tokyo ghoulu pek beğenmedim ama shingeki no kyojin çoooook süper listeye birçok animeyi eklemememin sebebi 2. sezonlarının gelmemiş olması aslında no game no life ve mondaiji .... yı da eklicektim çünkü hâlâ 2. sezonlarını bekliyorum!
Fluqel Jibril :D
[DOUBLEPOST=1437986347,1437986105][/DOUBLEPOST]

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben tokyo ghoulu pek beğenmedim ama shingeki no kyojin çoooook süper listeye birçok animeyi eklemememin sebebi 2. sezonlarının gelmemiş olması aslında no game no life ve mondaiji .... yı da eklicektim çünkü hâlâ 2. sezonlarını bekliyorum!
Ama sırf 2. Sezonu gelmedi diye eklememek olmaz. Ayrıca Tokyo Ghoul iyi bir anime niye öyle diyorsun ki konusu hikaye anlatımı çizimleri ve müzikleri gayet güzel. Yine de sen bilirsin.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
(Yazı)

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
2. sezonu gelmedi diye eklemeyeceksen No Game No Life niye var*
ve 2016'da çıkacak 2. sezonu*

qSirzechs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim ilk defa anime ye başladığım zaman Sword Art Online izlemiştim.
İlk Anime hikayem öyle başladı Sword art online bitince biti :( onun gibi hiçbir anime yoktur galiba :(
Araştırmayınca böyle oluyor :'(
Yaz kardeşim YouTube'a "Top 10 Anime Similiar to Sword Art Online" diye bak çıkıyor hepsi :'(