Hangi Bilisim Kulanıyım | Nitrado | Axitr | Bathiost | VB |

Hangi Bilisim Kulanıyım ?

• Nitrado

Kullanılan: 7 36.8%
  • Axitr

Kullanılan: 0 0.0%
  • Bathiost

Kullanılan: 12 63.2%

• Kullanılan toplam oy
    19

MD_Optional

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0

Zaten Benim Sunucum Var Hub Sunucu Kurucam Yabancı :D
Takım Hazır ama Bilişimi Degistircem Nitrado'yu Artık Sevmiyorum :zopa4:
Yardım Etmiyorlar Geçen Aramıstım Bizene Biz Size Sunucuyu Verdik
Kulanın İşte Dedi.

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17

Bu adamlar iyidir ama çok pahallı. (Ve hayır oradan sunucu almadım ama çoğu büyük sunucunun hostingi bu)

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Demek istediğimi anlamadın bak şimdi hazır pl paketi ve map vermesi güzel bence ben nitradonun o sistemini gerçekten çok seviyorum benim nitrado hakkındaki görüşüm çoğu nitrado sunucuları klasik sunucular. Batıhostta ki sunucuların çoğu hub.
Batihostu bende biliyorum destekleri iyi nitradoda destek hızlı olmaz ama panel bence daha iyi bisey ben hic uzak masaüstü veren bi holdingde sunucu acmadıgım icin nasıl oldugunu bilmiyorum bot yemesi kolay olurmu pluginler zor atılırmı benim hic bir bilgim yok uzak masaüstünde ama panel daha rahat oluyor

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Batihostu bende biliyorum destekleri iyi nitradoda destek hızlı olmaz ama panel bence daha iyi bisey ben hic uzak masaüstü veren bi holdingde sunucu acmadıgım icin nasıl oldugunu bilmiyorum bot yemesi kolay olurmu pluginler zor atılırmı benim hic bir bilgim yok uzak masaüstünde ama panel daha rahat oluyor
nerdeyse aynı sadece senin bilgisayarın oluyo batihostta

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bu adamlar iyidir ama çok pahallı. (Ve hayır oradan sunucu almadım ama çoğu büyük sunucunun hostingi bu)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bunu diyorsan eğer şimdiye kadar 3-4 serverinde oynadım iyiler. En sevdiğim özelliği beleş paket dışında tüm paketlerde sınırsız slot veriyorlar :D Slotu sen ayarlıosun.

Yukarıda ki listeden batihost u tavsiye ederim. Şimdiye kadar onlarca sunucusunda oynadım. Kaliteli sunuculardı. Ancak sanırsam kurulumu biraz zor oluyomuş (mesajlarda falan gördüm yani). Biraz da paraya ihtiyacın var batihost için. (serverini almadım)

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Aslında batihost çoğu bakımdan daha iyi ama ddos saldırıları konusunda berbatlar.Adamlar sunucumu sürekli çökertiyordu nitrado kullanıyorum ddos atanları kayıt altına alıyor ve gerekirse yasal işlem başlatıyor.Nitrado deyince ddos koruması geliyor aklıma :hmm: