• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Hangi Host ?

serkang

trapstar
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Sonunda Benimde Aklımdan Bir Sunucu Açma Düşüncesi Geçti.2 GB Ram Sınırsız Slot ve Fiyati Ucuz Bir Sunucu Almayı Düşünüyorum.Öncelikle Şunu Söylemek İsterim.Aslında @Hanibu 'dan Almayı Düşünüyordum.Ama Yaşım Biraz Küçük ve Kayıt Olmak İçin TC Kimlik No İstemişler.Anlamadım Ne İşe Yarayacağını.Her Neyse Host Önerilerinizi Bekliyorum.

Hanibu

Hanibu Game Hosting
En iyi cevaplar
0
Adımızı yazdığınız için belirtiyorum. Yaklaşık 3 yıldır sunucu işindeyiz, farklı alanlarda farklı yaşlarda çok müşterimiz oldu fakat minecraft hizmeti alan müşterilerimiz kadar hakaret ve küfür yemedik. bilemem lı yazıp sanki kankisiymişisiz gibi yazanlardan bahsetmiyorum bile. En son 11 yaşındaki genç kardeşimizden haksız yere ağır küfürler işittiğimiz için bir yaş kriteri koymaya karar kıldık. Sizi kaybettiğimize üzüldüm, eğer almayı düşünürseniz sizin için ayrı bir muamele gösterebiliriz.

ImNeverLose

Marangoz
En iyi cevaplar
0
@Hanibu benim yaşım 15 ve bende sizden satın almayı düşünüyorum Adres TC falan tüm hosting şirketleri neredeyse istiyor Aklımda sorular var BU TCyi sadece bu amaç içinmi istiyorsunuz ?

Hanibu

Hanibu Game Hosting
En iyi cevaplar
0
Sahte isimde üyelikleri, sunucuda yasa dışı faaliyetleri önlemek veya olası sorunda muhatabı bulmak için istiyoruz.

serkang

trapstar
En iyi cevaplar
0
Adımızı yazdığınız için belirtiyorum. Yaklaşık 3 yıldır sunucu işindeyiz, farklı alanlarda farklı yaşlarda çok müşterimiz oldu fakat minecraft hizmeti alan müşterilerimiz kadar hakaret ve küfür yemedik. *** lı yazıp sanki kankisiymişisiz gibi yazanlardan bahsetmiyorum bile. En son 11 yaşındaki genç kardeşimizden haksız yere ağır küfürler işittiğimiz için bir yaş kriteri koymaya karar kıldık. Sizi kaybettiğimize üzüldüm, eğer almayı düşünürseniz sizin için ayrı bir muamele gösterebiliriz.
Almayı Düşünüyorum.Bana Engel Olan Tek Şey Kayıttaki TC Kimlik No ve Adres.

Hanibu

Hanibu Game Hosting
En iyi cevaplar
0
Adresinizi girmek zorunlu değil, ad-mail- ve istediğiniz şifrenizi özel mesaj olarak yollarsanız kayıt edelim.