• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Hangi hosting daha iyi?

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, ben MrPoteyto. Bu konumda sizlere sormak istediğim bir sorum olacak.
Sunucu alcam fakat BatıHost ve Rabisu arasında kaldım. En iyisi sizce hangisidir?

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
@batihost.com makineleri gayet kaliteli. Şahsen kendim kullanıyorum neredeyse 1 yıl oldu. Sıkıntılar çıkınca da anında yanıtlıyorlar ve desteği de esirgemiyorlar. Gözü kapalı tercih et.

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
Aslında ben de batıhostu seviyorum fakat forumda rabisu daha iyi demişler.

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Verdiğiniz iki seçenek arasında batihost'u tercih ederim.

Ama seçenek sunmasaydınız, size kodzer i önerirdim :)

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0
Hocam, kesinlikle yanlış yaptığınızı söyleyerek size FiberDC öneriyorum. Almanya lokasyon VDS paketleri gayet kaliteli ve gayet uygun. Destek skype üzerinden gayet hoş. Sizi cevaplayan kişiler tamamen sizin iyiliğinizi düşünüyor. Onları seçmeseniz de bir görüşmenizi öneririm. Skype adresleri : fiberdatacenter

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hocam, kesinlikle yanlış yaptığınızı söyleyerek size FiberDC öneriyorum. Almanya lokasyon VDS paketleri gayet kaliteli ve gayet uygun. Destek skype üzerinden gayet hoş. Sizi cevaplayan kişiler tamamen sizin iyiliğinizi düşünüyor. Onları seçmeseniz de bir görüşmenizi öneririm. Skype adresleri : fiberdatacenter
Web sitelerinde, nereye girmeye çalışsam girmiyor "yakında" diyor... Ne kadar güvenilir, bilinmez. Korumalı bağlantı bile değil, SSL yok galiba

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0
Web sitelerinde, nereye girmeye çalışsam girmiyor "yakında" diyor... Ne kadar güvenilir, bilinmez. Korumalı bağlantı bile değil, SSL yok galiba
Sitesi pek düzgün değil. Katılıyorum.. Aylarca kullanan arkadaşlarım var @Kakak örneğin. Sorup bilgi alabilirsiniz.. Skypeden ulaşmanızı öneririm. Size verdikleri yanıtlar ile güveneceğinize inanıyorum. İyi forumlar !

Gesurft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim önerim @batihost.com Herhangi bir Yasal işlem gerektiği zaman yanınızda, Herkese önem verir. Desteği ile kendisini yeterince göstermiştir. samimiyete önem verirler. Ihtiyaçınız olduğu zaman size elinden geldiği her konuda yardımcı olurlar.
Benim bildiğim @batihost.com bu.