hangi konsol

eren_balkan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben bir konsol alcam ps3 yada xbox360 iki konsolun pozitif ve negatif yönlerini söylerseniz sevinirim :)

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Alacaksan PS4 al.Şimdi gidipte PS3 veya Xbox 360'a para verme.Eğer bu ikisini alabilirim diyorsan PS3 senin için en iyisi olacaktır.

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
PS4 kusursuz kardesim.
Paran yeterse XBOX ONE , o da olmazsa XBOX 360 ama PS4 her turlu almani tavsiye ederim.

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ps3 alma xbox 360 daha iyi. PS4 veya Xbox One alıcaksan arkadas ortamına göre al mesala onlarla gta online oynucaksan ayrı konsollardan olmuyor

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
360 grafik kalitesi çok daha iyi ve fps oyunlar için çok rahat bir gamepad'e sahip. PS3'ü ise sadece exclusive oyunlar için alırsın...

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Daha iyi kontrol sağlayabilir. PS'ın tüm konsolları xBox konsollarından daha iyi grafik sağlar. Ne kadar az fark olsada..
İki konsolu da denedim aynı oyunu açtım (Pes 2012 açtı) grafikler daha iyiydi :( Elbet oyuna göre değişebilir ama denedim hani :( (Konsol sahibi değilim Net Kafe :( )

eren_balkan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Xbox ta grafikler ps den iyi değil çünkü oyunlar önce Xbox a çıkıyor az da olsa bende Xbox kullanım :D

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Ya sadece konsola bakma derim. İlk olarak hangisi benim beklentimi karşılar diye düşün. hangi oyunları yüklersem hangisi kaldırır bi bi plan yap. Sırf en iyisini alıcam diye tuturrursan herhangi bir oyunu daha gereksiz özelliklerle oynarsın. Halbuki daha az fiyatlı belki bir alt versiyonunda istediğin oyunu oynayabilirsin diğilmi ? unutma konsol nekadar iyi ve güncel ise oyunların fiyatlarıda okadar artabilir

MevsimLix

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bildiğim kadarıyla xbox'ta gta v gibi oyunları online oynamak için xbox gold uyeliği gerekiyor birtek özelliğini sevmiyorum onun dışında xbox'ın kotu bir yanı yok. Ps3hakkında bir şey diyemicem.