Hangi oyun için server açmak isterdiniz? Sohbet edelim

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba arkadaşlar baştan şunu demek istiyorum açık konuşmak gerekirse server açmayı düşünüyorum.

Burada hangi serveri açmak isterdiniz dememin sebebi belki birlikte açabilir dememden dolayı eğer başarılı olduğunuz bir şey varsa bana yardımcı olabilirsiniz ve beraber bir server yönetebilir bugune kadar tecrübe edindiğim serverlar minecraft, silkroad online, garrys mod, cs 1.6 gibi oyunlarda server açmışlığım vardı şimdi bir değişiklik istiyorum ama genede bu açtıklarım arasında istediğiniz ben yardım ederim beraber hallederiz dediğiniz varsa söyleyin.

Siz hangi oyunda ne serverı açmak isterdiniz ? bunuda merak ediyorum kendi düşüncelerinizide söyleyin hem arada sohbet etmiş oluruz yardımcı olabilicem konu varsa yardımcıda olabilirim.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Mesela NFS-Online gibi MMO-Race bir sunucu olabilirdi.

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birde genelde oynanılan popüler oyunlardan söylerseniz hoş olur tutulur yerler olursa daha iyi olur hep birlikte toplanıp eğlenmelik bir server açmak istiyorum çünkü

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
LoL Diyorum Sadece Onda iyiyim
Lol için server açılmaz anca riottan pbe gibi bir şey açabilmen için izin alman lazım oda imkansız gibi bir şey.
Daha sık gir.
LoL mü?

Konu hakkında düşüncem:

Ben pek anlamam ama g-mod oynayan tanıdığım var. Belirteyim dedim :| . Şimdiden kolay gelsin.
Gmod için zaten server açmayı gene düşünsem rahatlıkla açabilirim önceden profesyonel şekilde bir paket topladık zaten en tanınılır serverlar arasındaydı benim serverım sürekli ddos saldırısına uğruyodum hatta