Hangi Sunucuya Para Verilir? Hangisine Verilmez? Sunucuya Para Vermek Aptallık Mıdır?

FalconMc

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba dostlarım açtığım bu konuda Türkiye sunucuları ve buralarda hizmet satın almak hakkında yazacağım.

İlk sorumuz şu: Sunucuya (veya oyuna) para vermek aptallık mıdır?
Insanların salgıladığı bazı hormonlar vardır (endorfin, serotonin, dopamin ve adrenalin). Bu hormonlar insanın her evresinde ve diğer canlılarda da görülür. Bu hormonlar pozitif hormonlardır ve her insan bunlara ihtiyaç duyar. Günümüzde ise bu hormonları salgılayabilmemiz için bir takım aktivite ve nesne vardır. Mesela sinemaya gitmek, oyun oynamak, tatil yapmak, cigara içmek (Malesef), Cinsellik ve yemek yemek. Ancak herkes aynı şeylerden mutlu olmaz. Birisi sinemaya giderek mutlu olur, birisi sigara içerek, birisi arkadaşlarıyla çıkarak, birisi de oyun oynayarak. Bir insan aylık sinemaya 300-400tl verip de Abeğ oyuna para mı verilir bee!?! Diyemez. Kimse de abeğ git korsan al evde izle kazık yiyon aptal diyemez. Bu bir zevk meselesidir. Ayrıca söz konusu paradır. Kazanmak kolay değildir, temel ihtiyaçları karşılar, biriktirilmelidir ve insanların çoğu paranın kölesidir. Ve eğer senin bir miktar birikimin ve temel ihtiyaçlarından sonra paran kalıyorsa ve oyuna para vermek isteyip veremiyorsan, sen de paranın kölesi olmuşsundur çünkü eğlence ihtiyacını paraya satmışsındır. Bakın ben demiyorum ki Birikiminiz ve temel ihtiyaçlarınızdan sonra parayı oyuna verin. Ben diyorum ki Canınız istiyorsa verin. Çünkü herkes Birgün ölecek. Kiminin inancına göre yok olacağız, kimine göre farklı boyuta gideceğiz ama sonuç olarak öldükten sonra paranın değeri koca bir sıfır olacak. Ölmeden önce -keşke şu parayı eğlenmeye harcasaydım hiç değeri yokmuş meğer- dedirtmeyin kendinize.

Diğer sorularımız çok basit.
Eğer bir sunucuya para verecekseniz o sunucuyu gerek yetkili profili, gerekse kalitesini avucunuzun içi gibi bilin. Yoksa pişman olursunuz. Ben bunu defalarca yaşadım. Ve eğer bir sunucuda mutlu değilseniz de vermeyin parayı.

Toplam 2 yıl Minecraft oynadım. Bu süreç içinde gerek premium gerekse vip/edit item derken 200tl param gitmiştir. Pişman mıyım? Asla. Neden pişman değilim? Çünkü efsane zevk aldım :D

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Minecraft sunucularıyla, Minecraft eklentileriyle veya Minecraft modlarıyla ilgili konuların bu bölüme açılması yasaktır. Oyunda yaşadığınız crash, donma, kasma, dünya oluşturma, doku (texture) sorunları vb. sorunlar hakkında olan konularınızı buraya açabilirsiniz. Satın aldığınız Minecraft premium hesapları ile ilgili aklınıza takılan soruları burada sorabilirsiniz. Eğer nereye konu açacağınızı bilmiyorsanız Forum Destek Bölümü'nden konunuzun nerede olması gerektiği hakkında bilgi alabilirsiniz.

FalconMc

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Minecraft sunucularıyla, Minecraft eklentileriyle veya Minecraft modlarıyla ilgili konuların bu bölüme açılması yasaktır. Oyunda yaşadığınız crash, donma, kasma, dünya oluşturma, doku (texture) sorunları vb. sorunlar hakkında olan konularınızı buraya açabilirsiniz. Satın aldığınız Minecraft premium hesapları ile ilgili aklınıza takılan soruları burada sorabilirsiniz. Eğer nereye konu açacağınızı bilmiyorsanız Forum Destek Bölümü'nden konunuzun nerede olması gerektiği hakkında bilgi alabilirsiniz.
Burası genel forum değil mi? ve ayrıca diğer forumlara da baktım. Burada Minecraft hakkında GENEL bir konu hakkında yazdım. Umarım yazdığımı okumuşsunuzdur. Burada Ne bir sunucu ismi , ne bir mod ne de bir eklenti ismi geçiyor

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Aptallık değildir ben genellikle vip için para yatırıyorum. Hypixel şu herkesin bildiği meşhur minigame serverinde o ayrıcalıklara sahip olmak muhteşem bir de Son oyuncu diye bir server var bilmem bilirmisiniz ona Türkiyenin en iyi serveri olduğunu söylüyorlar onda alıyorum ama bir sunucuya para verirken güvenliği önemli mesela son oyuncunun ve hypixelin ödeme sitesi var ama gidipte sen telefon numarama para at bende sana vipi veriyim diyen sunucularda oynamam bile