Hangi Telefon?? - Anket

Hangi Telefon?

• iPhone

• Samsung

• Nokia

• Vestel

• Lenovo

• Xiaomi (Çin)

• Asus

• Cubox (İtalya)

• Sony

• Huawei

• General Mobile

• Turkcell T Serisi

• Pirhana

• Concourd

• Zte Blade

• Casper

• Trident

• Inew

• TP-Link

• LG

• HTC

• Motorola

• BENQ

• Dell

• Toshiba

• BlackPerry

• palm

• SIEMENS

• ALCATEL

• Microsoft

• Diğer Markalar..

• Zte

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Lord_Borakan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba.. Konuma Hoşgeldiniz.. --- YUKARDAN OYLA ---
Bu gün herkes hangi telefonu kullanıyor merak ettim.. herkes ankete katılırsa sevinirim...

Yukardan ankete katılın sonrada aşağıya şunu yazın;
Benim Cihazım ''cihaz adı ve modeli''
Kalitesi ''iyi,kötü,orta''
Beğendiğim Özelliği ''örn. kalemi olması''

İyi Günler :) :pala::para:

Eklememi İstedikleriniz Varsa Aşağıya Yorum Olarak Atın...
:şapka:

Benim Cihazım ''Vestel Venus 5020''
Kalitesi ''İyi''
Beğendiğim Özelliği ''Kasmıyor Olması''

Like'larınızı Eksik etmezsiniz sevinirim :)

Son düzenleme:

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
IPhone,
Kalitesi: İyi
Beğendiğim özelliği: İşletim sistemi ve telefon aynı firma tarafından yapılıyor, ayrıca pahalı yani kaliteli :D :D :D

Lord_Borakan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
IPhone,
Kalitesi: İyi
Beğendiğim özelliği: İşletim sistemi ve telefon aynı firma tarafından yapılıyor, ayrıca pahalı yani kaliteli :D :D :D
Pahallı Olması Kaliteli Anlamına Gelmez..
Ona bakılırsa Xiaomi ler Ucuz ama kaliteli ve android.. Ona bakılırsa vestel aynı şirket tarafından üretiliyor... Bence Tekrar Düşün :) :durt:

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu zamana kadar androidden şaşmam dedim arkadaşımın telefonunu aldım 1 günlüğüne İphone 7 ydi ve internetten hemen iphone 7 siparişimi verdim gerçekten tavsiye ederim, iphone de sınırlama var androidde yok fakat iphone kadar kaliteli bir telefon görmedim şuana kadar (Donanımsal Olarak)

Lord_Borakan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu zamana kadar androidden şaşmam dedim arkadaşımın telefonunu aldım 1 günlüğüne İphone 7 ydi ve internetten hemen iphone 7 siparişimi verdim gerçekten tavsiye ederim, iphone de sınırlama var androidde yok fakat iphone kadar kaliteli bir telefon görmedim şuana kadar (Donanımsal Olarak)
tabii ki Evet Emir Bey :)
Sizinle konuştuğum için çok mutluyum sizin sunucunuzu çok seviyorum.. iyi birisiniz :)

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
ZTE Blade koymuşsun ZTE Axon 7'yi koymamışsın pls.

(Büyük ihtimalle kullanan tek kişi benim de güzel telefon ha üzerine özel ROM atınca süper oluyor)

Frodox

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
  • İphone'ye ait tüm telefonlar sağlam,sınırlı, kolay kolay virüs bulaşmaz. Şimdiki telefonları dünyanın en iyi telefonu Iphone yani Apple'ya ait. Dünyanın en kaliteli ve sağlam telefonu İphone 8 olarak üretiliyor. Bence sende dene iphone 6 kullanıyorum. Ve gayet memnunum heyecanla iphone 8'i bekliyorum hocam.

Lord_Borakan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
  • İphone'ye ait tüm telefonlar sağlam,sınırlı, kolay kolay virüs bulaşmaz. Şimdiki telefonları dünyanın en iyi telefonu Iphone yani Apple'ya ait. Dünyanın en kaliteli ve sağlam telefonu İphone 8 olarak üretiliyor. Bence sende dene iphone 6 kullanıyorum. Ve gayet memnunum heyecanla iphone 8'i bekliyorum hocam.
Para Meselesi..

DonsuzT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İphone'ye ait tüm telefonlar sağlam,sınırlı, kolay kolay virüs bulaşmaz. Şimdiki telefonları dünyanın en iyi telefonu Iphone yani Apple'ya ait. Dünyanın en kaliteli ve sağlam telefonu İphone 8 olarak üretiliyor. Bence sende dene iphone 6 kullanıyorum. Ve gayet memnunum heyecanla iphone 8'i bekliyorum hocam.
en sağlam telefon nokia 33-10 hocam :))