zRedDragon
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Onu Geçtim 1000 KatTrilyonluk Elektriğe Deysem Atomdan Küçük Parçalarımı Bulamazlar ._.Çekirdek parçalanırsa Dünyanın şaftı kayar ve o anda sende ölürsün elektrikle alakası yok.
Onu Geçtim 1000 KatTrilyonluk Elektriğe Deysem Atomdan Küçük Parçalarımı Bulamazlar ._.Çekirdek parçalanırsa Dünyanın şaftı kayar ve o anda sende ölürsün elektrikle alakası yok.
elektrik o kadar güçlü değil maalesef.Onu Geçtim 1000 KatTrilyonluk Elektriğe Deysem Atomdan Küçük Parçalarımı Bulamazlar ._.
Ne demek acep sen anlamamak ben yazmak çok karışıkMadara ölümsüzdür çünkü edo tensei [Ölen bir insanı yeniden diriltirsin ve o kişiyi dirilten kişiyi durdurmadıkça [ki madara bundan kurtuluyor [ki hala ölümsüz oluyor]]ölümsüz olur] yapılmıştır. Hem bir susano'o açsa [iskelet şeklinde, kendisinden 10 kat büyük bir dev, saydam şekilde etrafını sarar.[ki en güçlüsü Madara'dadır [bence]]] patates tarlası yapar. Tipi de şu:
![]()
Pp mi yapsam bunu?
Biz Burdan 20 Wolttan Bahsetmiyoruz.1000 KatTrilyon Wolt Diyorum.Daha Dünyada Üstüne Şimşek Çaksa (1 Şimşek 1 Milyon Wolt)Her Tarafın Sim Siyah Oluyor.Kömürden Bile Kara Oluyorsan ve Biz Burda 1000 KatTrilyon Wolttan Bahsediyorsak Adam En Azından Atomlara Parçalanır ._.elektrik o kadar güçlü değil maalesef.
Kısacası Madara alır.Ne demek acep sen anlamamak ben yazmak çok karışık
5 Dk da 2 PP Değişimi.Rekor.Kısacası Madara alır.
Katılmak ben sanaKısacası Madara alır.
Öhöm öhöm.5 Dk da 2 PP Değişimi.Rekor.