Hangisi daha güçlü HokagePatatoMan (PotatoMan) vs UchihaMadara

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Madara ölümsüzdür çünkü edo tensei [Ölen bir insanı yeniden diriltirsin ve o kişiyi dirilten kişiyi durdurmadıkça [ki madara bundan kurtuluyor [ki hala ölümsüz oluyor]]ölümsüz olur] yapılmıştır. Hem bir susano'o açsa [iskelet şeklinde, kendisinden 10 kat büyük bir dev, saydam şekilde etrafını sarar.[ki en güçlüsü Madara'dadır [bence]]] patates tarlası yapar. Tipi de şu:

Pp mi yapsam bunu?
Ne demek acep sen anlamamak ben yazmak çok karışık

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
elektrik o kadar güçlü değil maalesef.
Biz Burdan 20 Wolttan Bahsetmiyoruz.1000 KatTrilyon Wolt Diyorum.Daha Dünyada Üstüne Şimşek Çaksa (1 Şimşek 1 Milyon Wolt)Her Tarafın Sim Siyah Oluyor.Kömürden Bile Kara Oluyorsan ve Biz Burda 1000 KatTrilyon Wolttan Bahsediyorsak Adam En Azından Atomlara Parçalanır ._.

PatatoMan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başımdan geçen çok önemli bir olay Hepsiburadadan 2000küsüt TL değerinde Hıyar sipariş ettim (I phone (Ayfon) aldı içinden hiyar çıktı) yidim onu tadı berbattı ._. onlarda bunu yisin .|.[DOUBLEPOST=1438711598,1438711556][/DOUBLEPOST].|. =

"-„_::::_„-*__„„[DOUBLEPOST=1438712085][/DOUBLEPOST]Vaay Eklenti bunu beğendi eklenti şeyimi beğendi ben size dedim bendeki 6 harfli kadar güzel 6 harfli yok :D

Moderatör tarafından düzenlendi: