[HaniBU] mu? [BatiHOST] mu? Hangisini tavsiye edersiniz?

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
...
Merhaba arkadaşlar sorum kısa, öz ve net! HaniBu mu? Batihost mu?

-[HaniBU Hakkındaki Görüşlerim]-
- Bizzat test sunucularını ziyaret ettim 1 GB VDS. Orada Minecraft sunucusu kurdum ve gerçekten kasa ne kasıyordu, ne de sıkıntıya giriyordu. 0 Lag olarak sanki kendi Bilgisayarımdaymış gibicesine oynadım.
- Üstelik ve üstelik cüzi bir miktarda 4 GB Ram açacağım sunucu 40 TL. Komisyonla 50 TL olsada az.
- Hemde Türkiye Lokasyonlu. Kendi makinaları (Bazıları hariç).
- Ancak sözleşmelerini görmeme rağmen onları yeni tanıdığım için sizlere danışmak istedim.

-[BatiHOST Hakkindaki Görüşlerim]-
- Şimdi görmek için en iyi performansı sağlayacak olan sunucularından yani Slotlu sunucularından 3 kişilik 1 ay satın aldım ama sunucu 1.7.2 oluyor sürekli. 1.8 Yapınca habire çöküyor kendini kapatıyor. Ben bu işten bir iş anlamadım. MultiCraft'ta bir işe yaramıyor.
- 4 GB Ram sunucuları ise 60 TL. Komisyonla 70 TL civarı bir şey oluyor.
- Bayi.
- Ancak uzun süredir bilinen bir marka.

-[Sonuç]-
Bune lan? Ben bu işten hiç bişi anlamadım. Biri çok kaliteli geldi ama yeni tanıdım. Biriyle hiç ısınamadım ama uzun süredir kullanılıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Sunucuyu açmasam mı acaba? Tavsiyelerinizi bekliyorum.​

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
hanibu yu tavsiye etmem çünkü o sadece benimmmmmm Değerlimisssssssssss

dipnot : tavsiye ederim ama alma o sadece benim :D

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben sana kaç kere dedim ve yine diyorum;
BatiHOST'dan al VDS kur linux işletim sistemi 64 bit miss gibi :ci:

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben sana kaç kere dedim ve yine diyorum;
BatiHOST'dan al VDS kur linux işletim sistemi 64 bit miss gibi :ci:
Ama adamlar bana güvence vermiyor ki. Yav parayla aldığım sunucum bile çöküp çöküp duruyor 1.8 yapamıyorum. Ben daha ne yapayım :D Bak ona rağmen ikilimde kaldığım için bu konuyu açtım. Yoksa gidip direkt HaniBu'dan almasınıda bilirdik. Batihost'u az çok biliyoruz yani. Adamlar Canlı Desteğide kaldırmış.

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayat paylaşınca güzeldir. Neden benimde olmasın?
yok güzel baya iyi hatta nitradoyu batihostu da denedim ama şu ana kadar en iyisi hanibu Çünkü:

1. İlk olarak bi server alınca para benim için önemli değil sadece paranın aldığım şeye değmiş olması önemli ve gayet iyi hanibu
  2. Skypeden destek sağlıyorlar ve bu benim çok hoşuma gitti Sıcakkanlılar . Benim önem verdiğim ikinci konu da bu Nitrado ve Batihost Sorunlar ile uğraşıyolar uğraşmalarına ama asla sıcakkanlılık ile ölçüşemez . Ben bir şey alırken aldığım kişinin de değerini ölçmek isterim :D
  3. serverleri gayet kaliteli 500mb lık deneme olarak aldım 50 plugin kullanıyorum ve hala da kasma vs yok
  4. website desteği gelirse güzel olur
O yüzden sonuna kadar hanibu
@Hanibu Artık indirim yaparsın demi ehuhuhuh :D

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 - 1.8 olayı batıhost ile değil, MultiCraft ile alakalı. Batıhost sadece server satıyor. MultiCraft çok ayrı konular... Bunda batıhost'un hiçbir suçu yok.
2 - Batıhost'un sahibi adam gibi adamlardan birisi. Şunu bir kere öğrenin. Batıhost'un sahibi, (Erkan BABADAĞI) çok iyi, yardım sever ve dost birisi.
Sen hiç X firmasının sahibiyle sohbet edebiliyor musun? Ya da X firması sana istersen ek süre veriyor mu ödemen için? Ya da 190 TL'lik bir sunucuyu sana gelip 170-180 TL'ye veriyor mu?

Önce sahibi adam olmalı ki firması da adam olsun. (Erkan abi candır...)

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ama adamlar bana güvence vermiyor ki. Yav parayla aldığım sunucum bile çöküp çöküp duruyor 1.8 yapamıyorum. Ben daha ne yapayım :D Bak ona rağmen ikilimde kaldığım için bu konuyu açtım. Yoksa gidip direkt HaniBu'dan almasınıda bilirdik. Batihost'u az çok biliyoruz yani. Adamlar Canlı Desteğide kaldırmış.
Ne güvencesi bu kardeş, biz de aldık. Ben 16 GB Deditaced server aldım, ben de isterdim 1 GB sunucu felan ama istemedim.
Aldım ve mutlu'yum, şu an bende yok. Haziran'da tekrar elime geçicek ama çok iyi sıkıntı yaşamıyorum. Windows'tum sıkıntılar yaşadım, linux kurdum kafam rahatladı.
"HaniBu" nasıl bi' isimdir, isim düzgün değil bi' kere :D Beni dinlersen, al BatiHOST'tan kafan rahat olsun. 1.8 biz yapabiliyoruz, başkaları yapıyor seni niye yapamıyorsun :ci:

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 - 1.8 olayı batıhost ile değil, MultiCraft ile alakalı. Batıhost sadece server satıyor. MultiCraft çok ayrı konular... Bunda batıhost'un hiçbir suçu yok.
2 - Batıhost'un sahibi adam gibi adamlardan birisi. Şunu bir kere öğrenin. Batıhost'un sahibi, (Erkan BABADAĞI) çok iyi, yardım sever ve dost birisi.
Sen hiç X firmasının sahibiyle sohbet edebiliyor musun? Ya da X firması sana istersen ek süre veriyor mu ödemen için? Ya da 190 TL'lik bir sunucuyu sana gelip 170-180 TL'ye veriyor mu?

Önce sahibi adam olmalı ki firması da adam olsun. (Erkan abi candır...)
Erkan abini senden iyi bilirim. Bana Erkan abini öğretme. Sen yokken eminim ben vardım. Ama o zaman ki Batihost ile şu an ki Batihost nerede? Gösterir misin ve MultiCraft ne iş? Batihost MultiCraft sunucularınımı satıyor? O satmıyor mu sunucuları. Ne diye onun sorunu olmuyormuş?

Ne güvencesi bu kardeş, biz de aldık. Ben 16 GB Deditaced server aldım, ben de isterdim 1 GB sunucu felan ama istemedim.
Aldım ve mutlu'yum, şu an bende yok. Haziran'da tekrar elime geçicek ama çok iyi sıkıntı yaşamıyorum. Windows'tum sıkıntılar yaşadım, linux kurdum kafam rahatladı.
"HaniBu" nasıl bi' isimdir, isim düzgün değil bi' kere :D Beni dinlersen, al BatiHOST'tan kafan rahat olsun. 1.8 biz yapabiliyoruz, başkaları yapıyor seni niye yapamıyorsun :ci:
Ben Slotlu aldım. Seninki VDS. Ben bir konu daha açmıştım bu konudan önce. Batihostun VDS'simi Slotlusu'mu daha iyi Performanslıdır diye. Bana Slotlu dediler. Slotlu aldım hiç memnun kalmadım ne yapacağımı şaşırdım da bu konuyu açtım..

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
yok güzel baya iyi hatta nitradoyu batihostu da denedim ama şu ana kadar en iyisi hanibu Çünkü:
  1. İlk olarak bi server alınca para benim için önemli değil sadece paranın aldığım şeye değmiş olması önemli ve gayet iyi hanibu
  2. Skypeden destek sağlıyorlar ve bu benim çok hoşuma gitti Sıcakkanlılar . Benim önem verdiğim ikinci konu da bu Nitrado ve Batihost Sorunlar ile uğraşıyolar uğraşmalarına ama asla sıcakkanlılık ile ölçüşemez . Ben bir şey alırken aldığım kişinin de değerini ölçmek isterim :D
  3. serverleri gayet kaliteli 500mb lık deneme olarak aldım 50 plugin kullanıyorum ve hala da kasma vs yok
  4. website desteği gelirse güzel olur
O yüzden sonuna kadar hanibu
@Hanibu Artık indirim yaparsın demi ehuhuhuh :D
@Emrsmsk sen direk Hanibu dan al

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana kim tavsiye etti bilmiyorum ama en sağlıklısı direkt olarak makineni almak birde linux kurdur tamamdır batıhost sonuna kadar hanibu nun sitesine girdim 2013 de kurulduk falan diyor bilemiyorum bir belgelerini göremedim.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana kim tavsiye etti bilmiyorum ama en sağlıklısı direkt olarak makineni almak birde linux kurdur tamamdır batıhost sonuna kadar hanibu nun sitesine girdim 2013 de kurulduk falan diyor bilemiyorum bir belgelerini göremedim.
Sponsor arayan adama. Elektrik faturası, kasa parası, temizlik parası, internet parası vs. mi çektiricen? Bu bana indirilmiş bir darbe olur. Hayatımı kasaya adamış olurum :D Bu arada merak etme ikisininde belgesini bizzat gördüm. İkiside T.C onaylı.