grkmkprl
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Evet Arkadaşlar Biraz Uzun Sürsede 3.Bölümü Bitirmeyi Başardım Bence Güzel Oldu.Diğerlerine Göre Daha Gelişmiş Ve Daha Çok Command Block Var,Öldüğümüz Zamanda Artık İtemlerimiz Kaybolmayacak Üstümüzde Kalacak Hikaye Bu Bölümde Çok Daha İlginçleşiyor.Fazla Söze Gerek Yok İlk Önce Resimleri Gösteriyim;
EVET 3.BÖLÜMDE SÜRPRİZ BİR YER OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİM FAKAT ONUN FOTOĞRAFINI ÇEKMEDİM OYNARKEN ZATEN SİZDE ŞAŞIRACAKSINIZ 3.BÖLÜM BÖYLE 4.BÖLÜMDEDE DEĞİŞİK PROJELERİM VAR 3.BÖLÜM BİRAZ KISA OLMUŞ OLABİLİR FAKAT 1-2 YENİ NUMARA VAR VE HİKAYE DAHA KAPSAMLI HALE GELDİ BU BÖLÜM İLE;
Hapisten Kaçış Bölüm 1 Link (Tıklayınız)
Hapisten Kaçış Bölüm 2 Link(Tıklayınız)
MAP LİNK:
Virus-Total:Virus Total Uploadında Sorun Yaşadığımdan Dolayı Linkini Atamadım Zaten .rar Şeklindedir Açmadan Kendinizde Tarayabilirsiniz...
NOT:Dosya Boyutu Giderek Büyüyor Diyorsanız Bu Sorunu Diğer Seriden Sonra Çözeceğim Çünkü 3 Seriyide Aynı Map Üzerine Kurdum Bu Yüzden Böyle Oldu 4.Bölümde Boyutu Çok Daha Az Olacaktır...
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
EVET 3.BÖLÜMDE SÜRPRİZ BİR YER OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİM FAKAT ONUN FOTOĞRAFINI ÇEKMEDİM OYNARKEN ZATEN SİZDE ŞAŞIRACAKSINIZ 3.BÖLÜM BÖYLE 4.BÖLÜMDEDE DEĞİŞİK PROJELERİM VAR 3.BÖLÜM BİRAZ KISA OLMUŞ OLABİLİR FAKAT 1-2 YENİ NUMARA VAR VE HİKAYE DAHA KAPSAMLI HALE GELDİ BU BÖLÜM İLE;
Hapisten Kaçış Bölüm 1 Link (Tıklayınız)
Hapisten Kaçış Bölüm 2 Link(Tıklayınız)
MAP LİNK:
Giriş yap veya üye ol.
Virus-Total:Virus Total Uploadında Sorun Yaşadığımdan Dolayı Linkini Atamadım Zaten .rar Şeklindedir Açmadan Kendinizde Tarayabilirsiniz...
NOT:Dosya Boyutu Giderek Büyüyor Diyorsanız Bu Sorunu Diğer Seriden Sonra Çözeceğim Çünkü 3 Seriyide Aynı Map Üzerine Kurdum Bu Yüzden Böyle Oldu 4.Bölümde Boyutu Çok Daha Az Olacaktır...
Son düzenleme: