Hapisten Kaçış Bölüm 4 Çıktı!!

grkmkprl

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşlar Uzun Bir Aradan Sonra Tamamladığım 4.Bölüm İle Sizlerleyim Önceki Serilerin Azda Olsa Oynandığını Gördüm Bende Devam Ettirmek İstedim 4.Bölüm Daha Teknolojik Oldu.Command Blockları Daha Çok Kullandım,Oyun İçinde Checkpoint ekledim ve koordinat bulmayı kaldırdım(bazıları sorun yaşıyor diye)
Ve Yepyeni Bir Bölüm Karşınızda...

BUDA BASİT BİR DEVREDEN ÖRNEK
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

TABİKİ BU KADAR KISA BİR HARİTA DEĞİL DAHA BİRÇOK YER VAR OYNAYARAK BUNU GÖREBİLİRSİNİZ BUNDAN SONRA 5.BÖLÜM YANİ FİNAL MAPINI ÇIKARACAĞIM BİLGİNİZE..

Hapisten Kaçış Bölüm 3 Konusuna Girmek İçin Tıklayınız(Yeni Sekmede Açın)
Hapisten Kaçış Bölüm 2 Konusuna Girmek İçin Tıklayınız(Yeni Sekmede Açın)
Hapisten Kaçış Bölüm 1 Konusuna Gitmek İçin Tıklayınız(Yeni Sekmede Açın)

HARİTA LİNK!!:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ŞİMDİLİK BU KADAR UMARIM BEĞENİRSİNİZ İYİ EĞLENCELER :)

MinecraftT38

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benden bahsettin değilmi :D Serinin devamını bekliyordum iyi oldu ama beşte biteceği için üzüldüm :( Oynayacağım şimdi..

Lykentos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tüm serini oynadım. İlk başta serin güzel. Ama çok fazla hikaye yok. Bazı bilmeceler var. örneğin 1. mapindeki bilmeceler güzeldi. İnek fikrini 4. maptede yamışsın. Bence yapmamalıydın. Çünkü sürekli aynı şeyi yapmak ineği basınç plakasının üstüne getirmek biraz sıkabiliyor. Komut bloklarıyla yazı işi güzel fikir. Onu beğendim. Ayrıca merdivenlere tırmanarak ilk yaptığında güzeldi. ama bir daha yaptığında aynı inek olayı gibi biraz sıkıldım. 5. mapinde biraz hikayeyi de işin içine katabilirsen güzel olabilir gibime geliyor. Sdece bu dediklerime biraz dikkat etsen sevinirim. Bir yaptığını başka bir mapta kullanmamaya çalış. Ender İncisi olayıda çok güzel olmuş bu mapta.

5. mapini bekliyorum...

grkmkprl

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tüm serini oynadım. İlk başta serin güzel. Ama çok fazla hikaye yok. Bazı bilmeceler var. örneğin 1. mapindeki bilmeceler güzeldi. İnek fikrini 4. maptede yamışsın. Bence yapmamalıydın. Çünkü sürekli aynı şeyi yapmak ineği basınç plakasının üstüne getirmek biraz sıkabiliyor. Komut bloklarıyla yazı işi güzel fikir. Onu beğendim. Ayrıca merdivenlere tırmanarak ilk yaptığında güzeldi. ama bir daha yaptığında aynı inek olayı gibi biraz sıkıldım. 5. mapinde biraz hikayeyi de işin içine katabilirsen güzel olabilir gibime geliyor. Sdece bu dediklerime biraz dikkat etsen sevinirim. Bir yaptığını başka bir mapta kullanmamaya çalış.

5. mapini bekliyorum...

Tamam Dikkat Edeceğim Daha İlginç Bilmecelerle Ve Hepsinden Farklı Bir Mapla Çok Yakında 5.Map Geliyor,Yorumun İçin Teşekkürler