RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olmayan birşeyi niye söylüyorsun ki :D Ben orda ağlamadım güldüm. Kendinimi avutuyorsun. Karşındaki senin beyin yaşıtın biri değil, ha yaşıtın da değil. O yüzden adam akıllı konuş ve beni başkasıyla karıştırma. Yoksa burda konuşmaktan daha başka şeyler yaparım sana.
Beyin yaşıtım olsan eyvallah daha yetişemedin ki.

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
iskelet daha güzel
Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1435757225,1435739124][/DOUBLEPOST](NOT: Forumdan biri yaptıklarımızı kaldıramayıp YouTube kanalımızdaki videolara dislike atıp duruyor Ardart çalışmasına 6 dislike gelmiş. Bundan sonra forum halkı olarak bir TÜRKÜN yapmış olduğu bir çalışmayı kaldıramadığınız için artık Fan Çalışmalarımızı burada paylaşmayacağız. O kaldıramayan kişininde IP Adressini aldım kolay gelsin.)

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1435757225,1435739124][/DOUBLEPOST](NOT: Forumdan biri yaptıklarımızı kaldıramayıp YouTube kanalımızdaki videolara dislike atıp duruyor Ardart çalışmasına 6 dislike gelmiş. Bundan sonra forum halkı olarak bir TÜRKÜN yapmış olduğu bir çalışmayı kaldıramadığınız için artık Fan Çalışmalarımızı burada paylaşmayacağız. O kaldıramayan kişininde IP Adressini aldım kolay gelsin.)
Beni mi kastediyorsun ? Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun ? Elinde herhangi bir kanıtın var mı ?