Hareket

GolcuOsman

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuncunun hareket etmesini mouse döndürdüğü zaman cancel event olmasını sağlayabilirmiyiz? on any movement yapınca lag oluyor bazı serverlerde mouse döndürünce ekran hiç hareket etmiyor o tarz bir şey arıyorum​

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
İstediğin şeyi on any movement görüyor zaten. Yoksa sürekli teleportlamak gibi bir döngüye sokman lazım.

GolcuOsman

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
On any movement da az bisey donuyorsun o seni donunce normal yerine teleportluyor benim dedigim adam hic donemiyecek

Sezy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hayır sadece sen dönüyor gibi görüyorsun ama bildiğim kadarıyla hiç dönmüyorsun.Buna örnek olarak engelli bir alana gittiğimizde orada kısa bir süre girdikten sonra bizi çıkarması verilebilir.

GolcuOsman

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır sadece sen dönüyor gibi görüyorsun ama bildiğim kadarıyla hiç dönmüyorsun.Buna örnek olarak engelli bir alana gittiğimizde orada kısa bir süre girdikten sonra bizi çıkarması verilebilir.
Heh bende diyorum ki bazi serverlerda sende donuyormus gibi gormuyorsun bu nasil yapiliyor

GolcuOsman

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeş slowness 255 verince adamın hareketi zor anlaşılıyor ve skriptte onu hareket ettiği gibi donduracağı için fark etmeyeceksin zaten arkadaşlar yukarı cevapları yazmış uzatmaya gerek yok. iyi forumlar
ben onu demiyorumki hiç hareket etmeyecek slowness dışında bir şey hani chesti açtığında dönemiyorya etrafa onun gbi