Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Geliştirmekte olduğum: Arkaplan Tasarımı, düşüncelerinizi bekliyorum.
merhaba, yanlış anlamayın.Güzel olmuşta düzgün bir host lazım bunun kasmaması için.
Şey bazı sitelerdede aynı sistemi görmüştüm (arkaplan hareketli resim,gif,video vb) arada sırada kasma oluyor bunun nedeni nedir ?merhaba, yanlış anlamayın.
çok yanlış bilgiler veriyorsunuz. lütfen bu işlerde tecrübeniz yoksa yorum yapmanız yanlış olur.
BilgisayarınŞey bazı sitelerdede aynı sistemi görmüştüm (arkaplan hareketli resim,gif,video vb) arada sırada kasma oluyor bunun nedeni nedir ?
Bu yaptığım sayfada: hareketli resim yada video yoktur sadece resim vardır. mantığını anlatayım: yan yana 2 resim var birleşik tek resim gibi duruyor. bu resimler sola sağa gidip geliyor bu işlemi css3 yapıyor.Anlatmak istediğim şey bazı sitelerdede aynı sistemi görmüştüm (arkaplan hareketli resim,gif,video vb) arada sırada kasma oluyor bunun nedeni nedir ?
Anladım sağol aydınlattığın için. Web programlama 1.sınıf olduğum için henüz eksiklerim var kusura bakmayın.Bu yaptığım sayfada: hareketli resim yada video yoktur sadece resim vardır. mantığını anlatayım: yan yana 2 resim var birleşik tek resim gibi duruyor. bu resimler sola sağa gidip geliyor bu işlemi css3 yapıyor.
Bilgisayarının özellikleri kötü olabilir!
Tarayıcılar için geliştirilmiş kötü amaçlı yazılımlar var bilgisayarın ne kadar hızlı olursa olsun tarayıcıya girdiğinizde sayfalar geç açılabilir.
İnternetiniz yavaş ise doğal olarak resimler, videolar, kaynak kodları geç yüklenebilir.
ne demek, istediğin zaman aklına takılan şeyleri bana sorabilirsin elimden geldigince yardım etmeye çalışırım.Anladım sağol aydınlattığın için. Web programlama 1.sınıf olduğum için henüz eksiklerim var kusura bakmayın.
Ofis programları vs göstermişlerdi bi süre okula gidemedim hastaneye yatmıştım. Pek bir şey bilmiyorum nerdeyse tekrarım sanırım bu sene :/ne demek, istediğin zaman aklına takılan şeyleri bana sorabilirsin elimden geldigince yardım etmeye çalışırım.
.net mi görüyorsunuz okulda ?